Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Ξορκισε τα φαντασματα;

Τα τεσσερα πρωτα λεπτα του αγωνα της Χαλκιδας η αποστολη της Νικης εζησε ενα εκπληκτικο deja vu του tie-break με αντιπαλο τον Οδυσσεα. 0-8(!) απεναντι μαλιστα σε ενα σοβαρο αλλα οχι ιδιαιτερα δυσκολο σερβις. Προφανως τοσος χρονος χρειαστηκε για να ξεπερασουν τα κοριτσια της γυναικειας μας ομαδας το σοκ της ηττας της προηγουμενης αγωνιστικης. Επανερχομενες απο το ταϊμ αουτ αρχισαν να κλεινουν σταδιακα τη διαφορα με αποτελεσμα το σετ να κλεισει οριακα υπερ μας με σκορ 25-23. Ερχομενη απο τον παγκο πολυτιμη βοηθεια για τη κατακτηση αυτου του σετ εδωσε, σε σερβις και επιθεση, η Αρχοντω Κουτσογιαννη.
Με περισσοτερη ηρεμια πλεον το παιχνιδι εγειρε προς την πλευρα της ομαδας μας. Η Ντινα Μαρκου πηρε τη σκυταλη με ασους και τελειωμενες επιθεσεις στο δευτερο σετ. Ιδιαιτερη αναφορα πρεπει να γινει στον τροπο που αντιμετωπισε τον τραυματισμο της η πασαδορος μας Λουκια Νακου, ωστε χωρις περιττα 'τρεξιματα' να μπορεσει να βοηθησει στην οργανωση του παιχνιδιου μας. Τελικο σκορ του σετ     25-11 υπερ μας.
Δραση ανελαβαν οι κεντρικες μας στο τελευταιο σετ. Η Γεωργια Μοκα με μερικους εξυπνους ποντους απλοποιησε τα πραγματα για την ομαδα μας. Η Μαργαριτα Οικονομοπουλου φανηκε λιγοτερο επηρεασμενη απο ολες τις συμπαικτριες της και με το γνωστο εντονο τροπο της πανηγυρισε τους αρκετους ποντους που προσθεσε στο ενεργητικο μας. 25-7 λοιπον και επιστροφη στις νικες σε μια περιπου ωρα παιχνιδιου.
Ο Δημητρης Λατιπαρμακ και η Καλλιοπη-Ελενη Λιδωρικιωτη εκαναν μια προσεκτικη διαιτησια δειχνοντας ισως υπερβολικη ανοχη στα 'πιαστα' των αθλητριων. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΧΑΛΚΙΔΑ: (Αδαμ), Παπαγεωργιου, Τατση(c), Βαρτζη, Δημητριου, Βρουβα, Βουλγαρη, Γιακοβλιεβιτς, Λαγου, Κορακε, Μπαγκουτσα
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου,     Αναγνωστου(c), Βητου(L), Μοκα, Νακου, Μπιτσικα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΡΙΣΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΔΕΟΝΤΩΣ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΟΥ.ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή