Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Παμε ξανα απο την αρχη.

Νικηφορα εκλεισε τον πρωτο γυρο του πρωταθληματος η γυναικεια μας ομαδα με αντιπαλο την ομαδα του Φοιβου εκτος εδρας. Μια ωρα και εννεα λεπτα ηταν αρκετα για να ξεπερασουν οι παικτριες μας το εμποδιο των Μελισσιωτισσων, που στην πραγματικοτητα μονο στο δευτερο σετ προεβαλαν σοβαρη αντισταση.
Για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι πολυ καλη σε υποδοχη και αμυνα εμφανιστηκε η λιμπερο μας Ισαβελλα Βητου. Αποτελεσμα της καλης υποδοχης ηταν και οι αρκετες επιθεσεις σε πρωτο χρονο με κυριο εκφραστη τη Μαργαριτα Οικονομοπουλου, που επιπλεον με δυναμικο μπλοκ ταλαιπωρησε την επιθεση του αντιπαλου.
Το 25-16 του πρωτου σετ εφερε καποιον εφησυχασμο στις ταξεις της ομαδας μας και οι παικτριες του Φοιβου απεκατεστησαν μια ισορροπια, που διατηρηθηκε μεχρι το 17-17 του δευτερου σετ. Δυο ασοι της Λουκιας Νακου και η 'εργολαβικη' αναληψη της επιθεσης απο τη διαγωνιο μας Αγγελικη Λιουκα (τεσσερεις τελειωμενες στις τελευταιες εξη) εκαναν το σκορ 25-23 υπερ μας.
Η Αρχοντω Κουτσογιαννη ηταν το καλο χαρτι του coach Νωντα Μπαϊμπου στο τελευταιο σετ. Καλες υποδοχες, σοβαρες επιθεσεις και το 25-11 φυσιολογικο αποτελεσμα.
Παναγιωτης Καπανταης και Δημητρης Λεπενιωτης διαιτητευσαν απροβληματιστα και αλανθαστα τον αγωνα. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΦΟΙΒΟΣ: (Μονδελος), Πομακη, Λεκκου, Μπαλιουση, Φιλιππη. Βαζουρα, Ζωγραφου(c), Αριστοπουλου, Τιμοθεατου, Πασχου, Δασαργυρη, Βαρελτζη, Φουρτουνη(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Λημναιου, Κουτσογιαννη, Αργυριαδου, Αναγνωστου(c), Βητου(L), Μοκα, Νακου, Μπιτσικα, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Μαρκου, Τσελεπη

1 σχόλιο:

  1. Γ.Λ. ΑΝΗΣΥΧΗΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕΣ.ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΚΑΙ . . 'ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ'.
    ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή