Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Νικησαν ... νυστα και απουσιες!

Την καλυτερη φετινη τους εμφανιση εκαναν οι νεανιδες μας με αντιπαλο εντος εδρας το Γ.Σ. Χαλανδριου. Παρα τις πολλες και σημαντικες απουσιες της η ομαδα μας πηρε πανηγυρικη ρεβανς σε ενα ματς γεματο ενταση, σε παρκε και παγκους, που διηρκεσε 2 ωρες παρα ενα τεταρτο.
25-16 πηραμε το πρωτο σετ, αιφνιδιαζοντας τον αντιπαλο παγκο, που αντεδρασε με αδικαιολογητο για την ηλικιακη κατηγορια μας εκνευρισμο.
Παρα την απωλεια του δευτερου σετ με ευρεια διαφορα (12-25), τα κοριτσια μας επανηλθαν δριμυτερα στο τριτο σετ, το οποιο και κερδισαν μετα απο μεγαλη μαχη με 25-23. Ο εκνευρισμος του coach χτυπησε κοκκινο με αποτελεσμα να δεχτει την κιτρινη καρτα των διαιτητων. Ας διευκρινιστει στο σημειο αυτο, οτι η καρτα χρεωθηκε ως ποντος στο επομενο σετ, συνεπως καμμια επιδραση δεν ειχε στην εκβαση του τριτου σετ.
Ασταματητη η ομαδα της Αλεξανδρας Νικητοπουλου, πηρε και το τελευταιο σετ με σκορ 25-19. Καπου στη διαρκεια του, ο κυριος Γερονικος ειδε και την κοκκινη καρτα των διαιτητων και παρακολουθησε το υπολοιπο του αγωνα απο την εξεδρα.
Η συνθεση μας: Καλαντζη Μ., Μανετακη, Αδαμοπουλου, Ζιωρη, Κουσουλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ.(L), Καλοειδα, Τσιλη, Μηνου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου