Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Και ετσι οι στοχοι μας απεκτησαν ταβανι.

Οταν ξεκινας μια προσπαθεια, παντα βαζεις τον πηχυ λιγο παραπανω απο την προηγουμενη επιδοση σου. Αν στην πορεια διαπιστωσεις οτι εμεινες απο δυναμεις, δεν ειναι κακο να προσαρμοσεις τις φιλοδοξιες σου σε εναν πιο ρεαλιστικο στοχο.
Καπως ετσι διαμορφωθηκε η κατασταση στην ομαδα των κορασιδων μετα την ηττα της με 0-3 απο τον Ηρακλη Κηφισιας. Δευτερη ηττα για φετος και απο αυτον τον αντιπαλο, με το ιδιο σκορ, και ας μην ξεχναμε οτι τερματισε δευτερος στον ομιλο μας στην πρωτη φαση του πρωταθληματος με νικες   7-1 και σετ 23-4 υπερ.
Και τωρα, τι γινεται; Εχουμε ακομα επτα παιχνιδια μοιρασμενα αναμεσα σε αντιπαλους θεωρητικα καλυτερους και χειροτερους. Μπορουμε λοιπον να θεσουμε σαν εφικτο στοχο τον τερματισμο στην πρωτη εξαδα της βαθμολογιας. Οι δυναμεις υπαρχουν, τις εχουμε δει σε πολλα παιχνιδια των κορασιδων μας. Γιατι ασχετα απο τα ατυχη αποτελεσματα του διημερου -που τα καθορισε εν πολλοις και η ποιοτητα των αντιπαλων- δεν παιξαμε καλα στα δυο τελευταια ματς. Ελειψε το τσαγανο, που εχουμε πολλες φορες επαινεσει απο αυτη τη θεση και που περιμενουμε να κανει παλι την εμφανιση του.
Την επομενη εβδομαδα η αποστολη μας ειναι δυσκολη στη Πευκη. Περιμενουμε απο ολες, πασαδορους, κεντρικες, ακραιες, διαγωνιες και libero καλη εμφανιση. Το αποτελεσμα δεν μας δημιουργει αγχος, η καλη εμφανιση ομως μας φτιαχνει το υπολοιπο week end!   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου