Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Αισιοδοξη αρχη της δευτερης 20ετιας.

Σε ενα καταμεστο απο αθλητες, γονεις και φιλους 'Σπυρος Λουης', εκοψε η Νικη Αμαρουσιου την πρωτοχρονιατικη πιττα της. Εραστες του καλαθιου και του φιλε βρεθηκαν ολοι μαζι για να ανταλλαξουν ευχες, νεα και να ξεκινησουν με τον πιο ευχαριστο τροπο την 21η χρονια απο την ιδρυση του συλλογου.
Την εκδηλωση τιμησαν με την παρουσια τους ο δημαρχος Αμαρουσιου, αντιδημαρχοι, δημοτικοι συμβουλοι της αντιπολιτευσης, ανθρωποι του μπασκετ, του βολλεϋ, της διαιτησιας και αρκετοι απο τους χορηγους των δυο τμηματων.
Μινι μπασκετμπολιστες και βολλεϋμπολιστριες εφτιαξαν το κεφι ολου του παρισταμενου κοσμου με τις προσπαθειες τους στο παρκε πριν παρουν το λογο ο γραμματεας του συλλογου Κωστας Παπακωνσταντινου και ο προεδρος Αντωνης Τσεκενης. Τις ευχες προς ολους και τις ευχαριστιες, προς οσους συμπαριστανται ηθικα και υλικα στο σωματειο μας, ακολουθησε ενας μικρος απολογισμος του προεδρου για τις αγωνιστικες επιτυχιες της χρονιας που περασε.
Ακολουθησαν τιμητικες διακρισεις στην παιδικη ομαδα μπασκετ και την ομαδα κορασιδων του βολλεϋ, που εκαναν το βημα παραπανω το 2010, στον αρχηγο της ομαδας βολλεϋ του Παναθηναϊκου Σωτηρη Πανταλεοντα -που κουραστηκε να φωτογραφιζεται με τις θαυμαστριες του!- στην αποχωρησασα απο την ενεργο δραση μετα απο σπουδαια καριερα αθλητρια μας Εφη Μαρτσουκακη, στους επιτυχοντες και στις επιτυχουσες στο Πανεπιστημιο εφηβους και νεανιδες μας. Ακομα σε εναν απο τους μακροβιοτερους χορηγους της ομαδας, τον κο Χριστοπουλο της εταιρειας COMMUFORM, σε εναν απο τους παλιοτερους οπαδους της, τον κο Δημοσθενη Γιαννουλη -πατερα της αθλητριας μας Ματινας Γιαννουλη, στον πρωην προεδρο του αθλητικου κεντρου κο Σπυρο Σταθουλη και τελος, μεσα σε θυελλα χειροκροτηματων, στους μπασκετμπολιστες με αμαξιδιο Βαϊο Γιωρα και Παναγιωτη Τριανταφυλλου
Κοψιμο της πιττας, δωρα στους τυχερους και γλυκα, χυμοι για ολους εκλεισαν τη γιορτη. Ραντεβου δεν κλειστηκε για του χρονου αλλα για τη Δευτερα το βραδυ, που η αντρικη και η γυναικεια ομαδα συνεχιζουν τη δυσκολη προσπαθεια τους στα πρωταθληματα της Αθηνας. Τις επομενες μερες θα ακολουθησει και φωτογραφικο υλικο απο την εκδηλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου