Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Ποδαρικο με το δεξι!

Με τους καλυτερους οιωνους ξεκινησε το 2011 για την ομαδα των κορασιδων του συλλογου μας. Πρεμιερα στη δευτερη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος με νικη 3-0, με αντιπαλο την αντιστοιχη ομαδα του Γερακα. Ας σημειωθει εδω οτι ο Γερακας προκριθηκε δευτερος απο τον ομιλο του και μαλιστα με καλυτερη επιδοση απο τη δικια μας ομαδα, 6-2 νικες και 20-13 σετ. Δικαιωνονται λοιπον, σε πρωτη φαση, οσοι υποστηριζαν οτι προκριθηκαμε απο ενα δυσκολο ομιλο και οποιες ομαδες μας κερδισαν στην πρωτη φαση θα πανε μακρια στη φετινη διοργανωση.
Ως το 7-7 ηταν ντερμπυ το πρωτο σετ. Στη συνεχεια τα κοριτσια 'πατησαν γκαζι' και το σετ τελειωσε με 25-12! Η Ζιωρη θυμηθηκε το καλο ξεκινημα της πρωτης φασης σε επιθεση και σερβις, η Κουσουλη τιμησε με το παραπανω την επιλογη της Αλεξανδρας Νικητοπουλου να την ξεκινησει στο βασικο σχημα και η Καλαντζη καθοδηγησε με ακριβεια και ποικιλια την επιθεση της ομαδας.
Η ιστορια επαναληφθηκε στο δευτερο σετ: 7-7 για ορεκτικο και μετα με 'λυμενα τα φρενα' 25-17. Η Αδαμοπουλου κυριαρχησε στο φιλε, η Τσιριγωνη ταλαιπωρησε με τα σερβις της τον αντιπαλο και η Φωτεινη Τσαντε δημιουργησε το χαϊ-λαϊτ του αγωνα, κλεινοντας το σετ με μαλλον τυχερο τροπο και ευχαριστωντας για την τυχη της με ενα απροσμενο σταυροκοπημα!
Στο τριτο σετ ο ρυθμος επεσε και το ματς εφτασε στο 17-17, αλλα τα κοριτσια μας επιφυλασσαν δυναμικο φιναλε, με τη Λαουρδεκη σε πεντε δυσκολα σερβις και τελικο σκορ 25-18. Εντυπωσιακες αμυνες απο τη Μανετακη και στα τρια σετ, που ουσιαστικα ειναι μισες πασες για την εκδηλωση των κοντρων της ομαδας μας.
Παρα την καλη αρχη, η συνεχεια αναμενεται δυσκολη και για αυτο χαιρομαστε τη νικη της πρεμιερας και παμε στον επομενο αντιπαλο με σεβασμο και σοβαροτητα. Η δευτερη φαση προβλεπεται να μας προσφερει πολλες ακομα συγκινησεις.
Η συνθεση μας: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Τσαντε Φ., Καλαντζη, Νικου, Ζιωρη, Τσιριγωνη, Κουσουλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Β.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου