Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Καλλιο αργα παρα ποτε!

Δυσκολη νικη για τις κορασιδες μας στο δευτερο αγωνα τους για τη δευτερη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος. Εκτος εδρας αυτη τη φορα και με αντιπαλο τον Α.Σ. Παπαγου. Παρ' οτι ο αντιπαλος τερματισε πισω απο το Γερακα στην πρωτη φαση με ρεκορ 4-4 νικες και14-16 σετ, δυσκολεψε τα κοριτσια μας πολυ περισσοτερο, πηρε ενα σετ και απειλησε να παρει και ενα δευτερο. Δε θα κουραστουμε να το λεμε: οι 'μικρες' ειναι φτιαγμενες απο γερο μεταλλο. Καλη τεχνικη καταρτιση, αλληλοκαλυψη μεσα στον αγωνιστικο χωρο και κυριως αξιοζηλευτη για την αθλητικη τους ηλικια ψυχραιμια. Υστερουν στη δυναμη και καθυστερουν μερικες φορες να 'παρουν μπρος', αλλα αυτες ειναι αδυναμιες που διορθωνονται. Με δουλεια και υπομονη αυτη η φουρνια μπορει να προσφερει πολλα στο μελλον της Νικης.
Εξη χαμενα σερβις, απο τα οποια τα πεντε στους πρωτους δεκα ποντους, χαρακτηρισαν το πολυ μουδιασμενο ξεκινημα μας στο παιχνιδι. Φυσιολογικη η απωλεια του σετ με 13-25 εδωσε ελπιδες στα κοριτσια του Παπαγου.
Η Τσιριγωνη εδωσε το εναυσμα της αντεπιθεσης στο δευτερο σετ. Με δυσκολο σερβις, πολλες τελειωμενες επιθεσεις και συμπαραστατρια την Αδαμοπουλου στις μαχες του φιλε εσπρωξε το σετ προς την πλευρα μας με σκορ 25-13.
Οι δυο Σοφιες, Ζιωρη και Μανετακη, πηραν τη σκυταλη στο τριτο σετ και με δυναμη και εξυπναδα εξασφαλισαν το σετ με σκορ 25-19. Σε πολυ καλη μερα και η Νικου, η πασαδορος μας μοιρασε το παιχνιδι σχεδον αλανθαστα.
Μαχη εγινε στο τεταρτο σετ. Παρ' οτι βρισκομαστε συνεχεια πισω στο σκορ, τα κοριτσια δεν εγκατελειψαν την προσπαθεια ουτε λεπτο. Και η επιβραβευση ηρθε με την κατακτηση και αυτου του σετ με 27-25. Ακολουθησαν δικαιολογημενα εξαλλοι πανηγυρισμοι. Μπραβο κοριτσια ...
Η συνθεση μας: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Παπαπαυλου(L), Καλαντζη, Νικου, Ζιωρη, Τσιριγωνη, Καλοειδα, Κουσουλη, Ξενακη, Τσεκενη, Ηλιοπουλου Β.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου