Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Κοντρα στο κακο ματι και το κακο ... στομα!

Δεν εχουν περασει δυο λεπτα απο την εναρξη του αγωνα και η Βιβη Κονιανου κανει το 4-0 υπερ της ομαδας μας, προσγειωνεται πανω σε ποδι συμπαικτριας, γυριζει το δικο της και αποχωρει απο το παιχνιδι υποβασταζομενη. Απτοητος ο Νωντας Μπαϊμπος γεμιζει το τερεν με 3αρια και παιρνει το σετ με 25-16! Φιλε Βασιλη, μηπως να ξανασκεφτομαστε την περιπτωση εκεινου του ευχελαιου;
Περα απο τη φαεινη ιδεα του coach ομως, στο παρκε υπαρχει και η Ματινα Γιαννουλη. Λες και το προβλημα της μεσης το αντιμετωπισε περσι και οχι προ δεκαημερου, υποδεχεται με ποσοστα για σεμιναριο, αμυνεται με διαθεση νεανιδας και τελειωνει οποια πασα κυκλοφορει στη ζωνη των τριων μετρων. Στην επιθεση αξια συμπαραστατρια η Τονια Βαμβακοπουλου τελειωνει σχεδον ολους τους πρωτους χρονους που επιχειρει.
Το δευτερο σετ ξεκιναει με ενταση στην εξεδρα του Αστερα, με αφορμη μια αμφισβητουμενη αποφαση των διαιτητων. Τα νευρα των γηπεδουχων στρεφονται στη συνεχεια αδικαιολογητα κατα της ομαδας μας την οποια προσπαθουν να απορρυθμισουν με αναρθρες κραυγες την ωρα που σερβιρει ή επιτιθεται. Το αποτελεσμα της 'ευγενους' αντιμετωπισης των Μπραχαμιωτων ειναι να δεχθει η ομαδα τους μια βροχη ασσων. Στους επιτυχημενους πρωτους χρονους τη σκυταλη παιρνει η Γεωργια Μοκα και το σετ ληγει με 25-23 υπερ μας.
Το εχει ξανακανει αλλα δεν παυει να μας ενθουσιαζει οταν το επιχειρει: η Λουκια Νακου γινεται διαγωνια απο πασαδορος και τελειωνει και το 12ο και το 19ο ποντο του τριτου σετ απο πασες των ... πολλων κεντρικων μας! Η Ευα Χαραλαμπους -θα το ξαναπουμε, ο χρονος κυλαει γρηγορα υπερ της- αναλαμβανει δραση στην επιθεση και το σετ ολοκληρωνεται με 25-17. Βιβη, περαστικα και γρηγορα!
Η διαιτησια των Μαρκατη-Μουλα, χωρις να ειναι αλανθαστη, δεν δικαιολογει επ'ουδενι τις αντιδρασεις των γηπεδουχων. Οταν ιδιαιτερα οι διαμαρτυριες αναφερονται στο 6-7 του δευτερου σετ, υπαρχει ολος ο χρονος μια ομαδα να αντιδρασει και να εξουδετερωσει το υποτιθεμενο λαθος. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Αντουβα, Γκοτση, Αμπαζαϊ, Μπιτσωνη, Καλαφατη, Νικολαου, Γρηγοροπουλου, Λαϊου, Σκυθιωτη(L), Τσοτρα, Καρκατζουλη.
ΝΙΚΗ: Νακου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Μοκα, Βαμβακοπουλου, Χαραλαμπους, Φουσιανη(L), Κονιανου, Λιουκα, Λημναιου, Παπακωνσταντινου, Χατζηθεοδωρου(L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου