Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Το τριημερο ξεκινησε με το αριστερο.

Πρωτη ηττα της ομαδας κορασιδων στη δευτερη φαση του πανελληνιου πρωταθληματος. 0-3 απο την ομαδα των Νεων Βυρωνα, που να θυμισουμε πως ηταν πρωτη και αηττητη στον ομιλο μας στην πρωτη φαση του πρωταθληματος με 8 νικες και 24-2 σετ. Δευτερη ηττα για φετος λοιπον απο τον συγκεκριμενο αντιπαλο, με το ιδιο σκορ, σε ενα παιχνιδι παντως οπου σχεδον καμμια παικτρια μας δεν απεδωσε τα αναμενομενα.
Το πρωτο σετ ξεκινησε με καλους οιωνους. Η Τσιριγωνη με το γνωστο δυσκολο σερβις, η Ζιωρη πολυ αποτελεσματικη στην επιθεση και μια εμπνευση της Αλεξανδρας Νικητοπουλου -να παραταξει ψηλο αρχικο σχημα, Αδαμοπουλου και Ξενακη στην ιδια εξαδα- εφεραν το σετ στο 15-15 Πρωτο black out στον αγωνα και με 8 συνεχομενους ποντους εις βαρος μας, το σετ τελειωσε 18-25.
Παρομοια εικονα και στο δευτερο σετ. Καλη προσπαθεια ως το 11-11 και δευτερο black out στον αγωνα, 2-10 σερι και το σετ τελειωσε με 17-25. Στο τριτο σετ η ομαδα μας ειχε μεγαλυτερη διαρκεια αλλα το αποτελεσμα ηταν και παλι εις βαρος μας 21-25. Η προσπαθεια συνεχιζεται, ας μη ξεχναμε οτι στη δευτερη φαση οι αντιπαλοι θα ειναι δυσκολοτεροι απο οτι στην πρωτη.
Η συνθεση μας: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Παπαπαυλου(L), Καλαντζη, Νικου, Ζιωρη, Τσιριγωνη, Καλοειδα, Κουσουλη, Ξενακη, Τσεκενη.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου