Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Στα δυσκολα μιλαει η πειρα.

Κοριτσια βαλτε το καλα στο μυαλο σας: οσο η βαθμολογικη μας θεση ειναι στα ψηλα πατωματα, οι αντιπαλοι θα κανουν οτι περναει απ' το χερι τους για να μας κερδισουν. Και οι παικτριες του Φοιβου, θες λογω των ατυχιων μας, θες λογω της χαλαροτητας μας το πιστεψαν καποιες στιγμες οτι μπορουν να κανουν την εκπληξη. Το οτι δεν τα καταφεραν, οφειλεται κατα πρωτον στην εμπειρια και την ηρεμια που μας διακρινει σαν ομαδα στη διαχειριση δυσκολων καταστασεων και κατα δευτερον στο θρασος του Νωντα Μπαϊμπου να χρησιμοποιησει με επιλεκτικο τροπο τις απο φυσικη κατασταση ανετοιμες αθλητριες του 'οπου και οποτε δει'.
Με χαμηλους ρυθμους ξεκινησαμε το παιχνιδι, ευρισκομενοι σχεδον συνεχεια πισω στο σκορ. Η Ματινα Γιαννουλη με 4 ασσους και πολλες τελειωμενες επιθεσεις συντηρησε τις ελπιδες της ομαδας μας μας μεχρι το 21-24 εις βαρος μας. Εκει ανελαβε δραση η Γεωργια Μποκα και με ενα μπαραζ ποντων εντυσε το σετ στα κοκκινα-μπλε με 26-24 απογοητευοντας τις Μελισσιωτισες.
Πιο ευκολα κερδισαμε το δευτερο σετ με 25-19 και την εορταζουσα κεντρικη μας Τονια Βαμβακοπουλου να 'κερναει' στην επιθεση και το μπλοκ. Δυναμικη επιστροφη της Αγγελικης Λιουκα, μετα πεντε βδομαδες αποχη απο την αγωνιστικη δραση, με 5 τελειωμενες επιθεσεις, 1 ασσο και 5 κρισιμες αμυνες.
Επαναληψη του πρωτου σετ σετ στο τριτο. Πισω στο σκορ μεχρι το 12-18, Γιαννουλη στο σερβις και 18-18 και απο κει και περα μιλησε ο αρχηγος:  η πολυ θετικη μεχρι εκεινη τη στιγμη σε σερβις και αμυνα Ρια Αναγνωστου, πηρε το βαρος των τελευταιων επιθεσεων και τελειωσε το σετ με 25-22 και το παιχνιδι σε μια ωρα και 19 λεπτα.
Αλανθαστη η διαιτησια των Καπανταη- Παναγιδη. Συγχωρεσε μας πρωτε αλλα εχει καποια σκοπιμοτητα, που μας διαφευγει, η καθυστερηση στην υποδειξη της ομαδας που κερδιζει καθε ποντο;
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΦΟΙΒΟΣ: Πασχου, Βαζουρα, Βαρελτζη, Πομακη-Πομακιδου, Ζωγραφου, Δασργυρη, Τιμοθεατου, Βερνεζου, Μπερεδημα, Αριστοπουλου, Τσαβδαριδου(L), Μπαλιουση.
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου, Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου