Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Ακαταλληλο για καρδιακους.

Η αγαπημενη των εταιρειων στοιχηματος θα μπορουσε να αναδειχθει η γυναικεια μας ομαδα. Χανει με 19- 24 το πρωτο σετ, εχει καθηλωμενη στον παγκο τη Γιαννουλη, η Λιουκα επηρεασμενη απο τον τραυματισμο της εχει φτασει τα ορια της -με 7 ποντους στο σετ- και η Βιβη Κονιανου επιστρεφει επισης απο τραυματισμο, εχοντας λειψει απο την ομαδα στα δυο τελευταια παιχνιδια.
Time for captains λοιπον, η Ρια Αναγνωστου παιρνει το σερβις και πετυχαινει το 7-0! με την πολυτιμη βοηθεια και της Κονιανου στο τελειωμα των φασεων.
Επειδη ομως δεν ειναι καθε μερα Κυριακη, το δευτερο σετ εξελισσεται με παρομοιο τροπο, για να χαθει αυτη τη φορα με 19-25.
Η ακροβασια στο τεντωμενο σκοινι παιρνει τελος οταν οι κεντρικες μας Γεωργια Μοκα και Τονια Βαμβακοπουλου αναλαμβανουν, απο ενα σετ η καθε μια, τις επιθεσεις σε πρωτο χρονο και αποδεικνυονται ανικητες πανω στο φιλε. Συγχρονως ο coach Νωντας Μπαϊμπος ριχνει στο παρκε τις νεανιδες Ειρηνη Παπακωνσταντινου και Παναγιωτα Λημναιου, που τον δικαιωνουν απολυτα σπρωχνοντας την ομαδα στο 25-16 και 25-9, τελειωνοντας το παιχνιδι σε μια ωρα και 21 λεπτα.
Για την πασαδορο μας, τα εχουμε ξαναπει, ειναι μια ενεση ποιοτητας στη συνθεση της Νικης. Σε ενα οχι απο τα καλυτερα βραδια της η Λουκια Νακου, μας υποχρεωσε σε χειροκροτημα σε τρεις τουλαχιστον φασεις: πρωτα παιρνει με μανσετα μια κακη υποδοχη και τη μετατρεπει σε πασα ακριβειας πισω απο την πλατη της, εκθετοντας την αντιπαλη αμυνα. Και αργοτερα δυο ακομα κακες υποδοχες πανω στο φιλε τις μετατρεπει σε υποδειγματικα πλασε, παλι πισω απο την πλατη της, τοσο κοντα στο φιλε και τη γραμμη του αουτ που οι αντιπαλοι αρκουνται να παρακολουθουν την εξελιξη της φασης. Παρ' οτι οχι στο καλυτερο βραδυ της και η libero μας Λιλη Φουσιανη, και αυτη καταφερε να μας πεταξει απο τις θεσεις μας  τουλαχιστον 4 φορες με τις ηρωϊκες αμυνες της σε κρισιμα σημεια του αγωνα.
Η διαιτησια των Πρεντζα-Χρηστιδη, πολυ καλη στα τεκταινομενα πανω στο φιλε, εχασε μερικες φασεις πανω στις γραμμες του αουτ. Ευτυχως οχι σε καθοριστικα σημεια του αγωνα και με ισχυρη παντα τη δικαιολογια της απουσιας των εποπτων απο τους αγωνες της κατηγοριας μας.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΝΙΚΗ: Γιαννουλη, Χαραλαμπους, Χατζηθεοδωρου, Λημναιου, Παπακωνσταντινου, Φουσιανη(L), Λιουκα, Κονιανου, Αναγνωστου, Μοκα, Βαμβακοπουλου, Νακου.
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: Σταυριδη, Παπαδαμαντιου, Διαβαστη, Γεννηματα, Δρακονταειδη, Φλωρου, Παϊκου(L), Κουτσια, Σαβραμη, Λιανου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου