Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Γνωριζοντας τους δικους μας ανθρωπους.

Ο χωρος του ερασιτεχνικου αθλητισμου -και ιδιαιτερα του γυναικειου βολλεϋ- ζει και προχωρα χαρη στη τρελλα καποιων ρομαντικων παραγοντων, προπονητων, αθλητων. Ολοι αυτοι ξοδευουν χρονο, κεφι αλλα και χρημα για να συνεχισουν τα ερασιτεχνικα σωματεια να παραγουν γενιες υγιων στο σωμα ,αλλα κυριως στο μυαλο, νεων αγοριων και κοριτσιων.
Σαν μια ελαχιστη αναγνωριση της προσφορας αυτων των ανθρωπων, το blog μας θα παρουσιασει κατα τη διαρκεια της χρονιας εργα και σκεψεις οσο περισσοτερων απο τους ανθρωπους που στελεχωνουν το τμημα βολλεϋ γυναικων της Νικης Αμαρουσιου γινεται. Αθλητριες, τεχνικοι και διοικητικοι θα εχουν την ευκαιρια να ξεδιπλωσουν την αγαπη τους για το σπορ και να προτεινουν τροπους να γινει πιο ευκολη και ουσιαστικη η σχεση της νεολαιας με τα φιλε του βολλεϋ.
Ηδη οι πρωτες συζητησεις εχουν γινει και βρισκονται στο τελευταιο σταδιο επεξεργασιας τους, ωστε να παρουσιαστουν μεσα απο το blog μας. Συντομα 'οι δικοι μας ανθρωποι' θα αποκτησουν ενα βημα για τις αθλητικες σκεψεις και αποψεις τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου