Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Κραταμε μονο τη νικη.

Μεγαλα κερδη θα αποκομιζε οποιος στοιχηματιζε υπερ της ομαδας των νεανιδων μας στα μεσα του πρωτου σετ του αγωνα εναντιον της Δεξαμενης Μεταμορφωσης. 1-9 και 3-12 το σκορ εις βαρος μας, 6 χαμενα σερβις και μια σειρα κακων υποδοχων εστελναν το σετ με βεβαιοτητητα στα χερια των αντιπαλων μας. Με ενα σερι 22-11 ομως τα κοριτσια εκαναν την ανατροπη τους και το σετ αλλαξε χερια με σκορ 25-23.
Ιδια εικονα και στο δευτερο σετ, οπου η διαφορα εφτασε ως το 5-16, αυτη τη φορα ομως ο υποψιασμενος αντιπαλος καταφερε να κρατησει το σετ με 19-25 και να ισοφαρισει σε 1-1.
Η απωλεια αυτου του σετ μαλλον ηχησε σαν καμπανακι κινδυνου στα αυτια των παικτριων μας. που αποφασισαν να αποδειξουν επιτελους την ανωτεροτητα τους και μειωνοντας τα ατομικα λαθη κατορθωσαν να παρουν τα δυο τελευταια σετ με 25-14 και 25-20. Διαμορφωθηκε ετσι λοιπον το τελικο σκορ 3-1, που αφηνει τις ελπιδες μας για προκριση στην επομενη φαση ακεραιες αρκει βεβαια την επομενη αγωνιστικη να κερδισουμε στο γηπεδο μας το Φοιβο Μελισσιων.
Καποιος που αγαπα και παρακολουθει τη Νικη ειπε σε λιγα λογια ολη την αληθεια γι' αυτην την ταλαντουχα αλλα ανιση ομαδα: 'Ειναι τρεις ομαδες σε συσκευασια μιας: οι συμπαγεις κορασιδες, οι αμιγως νεανιδες και οι νεανιδες-γυναικες με αποτελεσμα καθε σετ ή μαλλον καθε ποντος να ειναι ενα βημα προς την κατακτηση της  ομοιογενειας και της αποτελεσματικοτητας αυτης της ομαδας'. Ζητειται πιστωση χρονου. Θα μας δοθει ομως;
Η συνθεση μας: Παπακωνσταντινου, Φωτοπουλου, Χαραλαμπους, Λημναιου, Σκαρλατου, Μαντζανα, Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Χατζηθεοδωρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου