Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Τοπο στα νιατα!

Η νικη με τον ουραγο στη βαθμολογια Κτησιφωντα Παιανιας ηταν αναμενομενη. Η παλαι ποτε κραταια ομαδα των Μεσογειων αναζητα το δρομο της απο την αρχη, αλλα θα χρειαστει χρονο και σχεδιο για να μπορεσει να γινει και παλι υπολογισιμη δυναμη στο χωρο του γυναικειου βολλεϋ. 
Κατω απο αυτες τις συνθηκες ο Νωντας Μπαϊμπος ειχε μια πρωτης ταξεως ευκαιρια να ξεκουρασει παικτριες και να δωσει ευκαιριες κυριως στις νεανιδες που πλαισιωνουν τη γυναικεια ομαδα.
Ειρηνη Παπακωνσταντινου και Ευγενια Χατζηθεοδωρου δεν βγηκαν λεπτο απο το γηπεδο και η Παναγιωτα Λημναιου ακολουθησε σε χρονο συμμετοχης. Και τα καταφεραν μια χαρα αφου σε μια ωρα και επτα λεπτα το παιχνιδι κατεληξε στη Νικη με σκορ 3-0. 25-17 το πρωτο σετ, 27-25 το δευτερο, 25-19 το τριτο και η ομαδα εξακολουθει να προπορευεται στη βαθμολογια της Α΄ Ε.Σ.Π.Α.Α.Α.
Εφτασε επιτελους και η καινουργια εμφανιση των κοριτσιων που φορεθηκε και δειχνει πολυ κομψη και μοντερνα. Συντομα θα φιλοξενηθουν στο μπλογκ μας και οι πρωτες φωτογραφιες της ομαδας με το νεο της λουκ.
Αλανθαστη η διαιτησια του κ. Χλωρου και της κ. Παναγιδη που αφησαν το παιχνιδι να εξελιχθει χωρις περιττα σφυριγματα και ανουσιες διακοπες της ροης του αγωνα.
Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΚΤΗΣΙΦΩΝ: Ατζουλη, Πολυδωρου, Ντολια, Αθανασιου, Αποστολου, Κοβαλ, Δημητρουλη, Καρβελα.
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου