Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Ησυχα και απλα!

Οταν με αντιπαλο μια σοβαρη και φιλοτιμη ομαδα, οπως η Χαλκιδα, τελειωνεις το ματς σε μια ωρα και πεντε λεπτα με 3-0 σετ, παει να πει πως εισαι σε καλο δρομο. Και οταν απο τις παικτριες που χρησιμοποιησε ο coach Νωντας Μπαϊμπος, πανω απο τις μισες κανουν το καλυτερο τους φετινο παιχνιδι και οι υπολοιπες ειναι κατι παραπανω απο θετικες, παει να πει πως ο δρομος θα σε παει μακρια. Ποσο μακρια μονο τα κοριτσια της Νικης ξερουν. Εμεις οι υπολοιποι θα ακολουθουμε τον ιδιο δρομο με τη διαθεση που μας δημιουργει καθε Δευτερα βραδυ η ομαδα μας: α)  με την αθλητικη υγεια που αποπνεει και β) με το ρυθμο που βελτιωνεται απο παιχνιδι σε παιχνιδι.
25-17, 25-13, 25-13 λοιπον το σκορ στα τρια σετ, σε μια νικη που αυτη τη φορα ηρθε κυριως απο ττα δυο ακρα του φιλε. Σε αμυντικο κρεσεντο η Ματινα 'Duracel' Γιαννουλη, βοηθησε αποτελεσματικα και στην επιθεση. Στο καλυτερο της βραδυ, το φετινο μας αποκτημα, Βιβη Κονιανου αρχιζει να δικαιωνει τη διοικηση της Νικης για την αποκτηση της απο τις Αμαζονες της Νεας Ερυθραιας. Αλλοτε με εξυπναδα, αλλοτε με δυναμη περασε τους 15 ποντους η Αγγελικη Λιουκα τελειωνοντας προωρα το παιχνιδι με 4 ασσους στα 5 τελευταια σερβις! Και τι να πει κανεις για τη Λουκια Νακου, που παιζοντας με πυρετο, μοιρασε αψογα το παιχνιδι και μετετρεψε σε ποντους με μαεστρικα πλασε 5 κακες υποδοχες.
Απαρατηρητη περασε η διαιτησια των Ζωη-Κανελλακη γεγονος -δε θα κουραστουμε να επαναλαμβανουμε- απολυτα θετικο. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.
ΧΑΛΚΙΔΑ: Τατση, Βαρτζη, Παπαθανασιου, Σπανου, Βουλγαρη, Ποστεκογλου, Καραντακη, Μπαγκουτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου