Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Νικη 3Χ3!

Τρισευτυχισμενος πρεπει να αισθανεται ο εφορος μας Βασιλης Καλατζης αφου μεσα σε τρεις μερες και οι τρεις ομαδες του (μικρα, μεσαια και μεγαλα κοριτσια) κατεκτησαν απο τρια σετ στα ματς πρωταθληματος που εδωσαν. Η νικη ομως της ομαδας του Νωντα Μπαϊμπου πανηγυριστηκε πιο εξαλλα απ' ολες για τρεις λογους: εχει μεγαλη βαθμολογικη σημασια, ηρθε κατω απο αντιξοες συνθηκες και επιτευχθηκε απεναντι σε εναν σοβαρο αντιπαλο -το Κορωπι- που εδειξε οτι θα ταλαιπωρησει οποιον τον υποτιμησει στη συνεχεια του πρωταθληματος.
Δυο ωρες παρα οκτω λεπτα διηρκεσε το παιχνιδι, που δημιουργησε πολυ εντονα συναισθηματα στους αρκετους θεατες που το παρακολουθησαν και οι οποιοι εκδηλωσαν με πολυ 'ζωηρο' τροπο την υποστηριξη τους προς τις δυο αγωνιζομενες ομαδες.
25-18 πηραμε το πρωτο σετ στο οποιο οι παικτριες μας μπηκαν φουριοζες και δεν αφησαν πολλα περιθωρια αντιδρασης στον αντιπαλο, με αιχμη του δορατος στην επιθεση -για δευτερο παιχνιδι φετος- τη κεντρικη μας Τονια Βαμβακοπουλου. 23-25 χασαμε το δευτερο σετ, με τους διαιτητες να βαζουν το 'χερακι' τους παντως στη διαμορφωση του αποτελεσματος και μαλιστα σε δυο απο τις τεσσερεις τελευταιες φασεις του σετ. Χαϊ-λαϊτ του αγωνα οι δυο ποντοι που πηρε η λιμπερο μας Λιλη Φουσιανη στη διαρκεια αυτου του σετ.
25-19 πηραμε το τριτο σετ με τη σκυταλη στην επιθεση να παιρνει η διαγωνια μας Αγγελικη Λιουκα και τα διπλα μπλοκ μας να λειτουργουν αποτρεπτικα στην προσπαθεια των αντιπαλων να ανακαμψουν. 23-25 χασαμε και το τεταρτο σετ με το καθιερωμενο πια 'χερακι' και την πασαδορο μας Λουκια Νακου να μη μας εκπλησσει πλεον με τις επιθεσεις της απο ωραιες πασες των δυο κεντρικων μας.
Ο κανονας λεει οτι οποιος παιρνει το τεταρτο σετ μπαινει στο πεμπτο με πολυ καλυτερη ψυχολογια. Και ο κανονας εδειχνε σωστος μεχρι την αλλαγη τερραιν: 3-8 υπερ του Κορωπιου. Οι κανονες ομως εχουν και εξαιρεσεις. Και τα εξαιρετικα κοριτσια μας, με επικεφαλης την ακραια μας Ματινα Γιαννουλη, εκαναν ομορφα και απλα ενα σερι 12-4 και η σεμνη τελετη ελαβε τελος! 15-12 το σετ,   3-2 το ματς και το 3Χ3 ειναι γεγονος.
Καλυτερο ματς για να κανεις κριτικη στους διαιτητες απ' αυτο που κερδιζεις δεν υπαρχει γιατι ειναι πασιφανες οτι η κριτικη δεν ξεκιναει απο την πικρα της ηττας. Ειναι γεγονος οτι οι Μαλφας-Καρακωνσταντης κληθηκαν να διαιτητευσουν ενα δυσκολο παιχνιδι με πολλες αμφισβητουμενες φασεις. Δεν απεφυγαν τα λαθη και προς τις δυο πλευρες. Με τη διαφορα οτι τα υπερ μας λαθη εγιναν στα σετ που κερδισαμε με διαφορα ενω τα εις βαρος μας λαθη εκριναν τα σετ στα οποια εγιναν. Ας ελπισουμε οτι ο βαθμος που αλλαξε χερια σ'αυτο το παιχνιδι δε θα χρειαστει να κρινει τιποτα στην τελικη καταταξη του πρωταθληματος.Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.
ΚΟΡΩΠΙ: Κολλια, Αλεξοπουλου, Δαβαρη, Λεπενιωτη, Κατσικη, Γκριμεκη, Λιγγου, Βελλιου, Δαρεμα, Μπελλου, Αθανασοπουλου, Βλασερου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου