Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΧορΕΥΑν μεσα στη νυχτα!

Το ντερμπυ κορυφης της 4ης αγωνιστικης ξεκινησε ενα τεταρτο μετα τις 10! Βιορυθμοι σε υφεση, διαθεση να περπαταει σε τεντωμενο σκοινι και οι αντιπαλοι οπαδοι να κουρδιζουν τα νευρα μας με τις καραμουζες τους! Μεσα σ'αυτο το σκηνικο τα κοριτσια της γυναικειας ομαδας εβαλαν τα δυνατα τους να μας στειλουν απο νωρις για υπνο κανοντας το 4Χ4 μεσα σε 59 μολις λεπτα.
25-14 τελειωσε το πρωτο σετ με το σερβις μας να σπαει κοκκαλα -πραγμα οχι ιδιαιτερα συνηθισμενο σε πρωταθληματα αυτου του επιπεδου. 25-17 πηραμε και το δευτερο σετ, που μεχρι τα μισα του δικαιωσε τον τιτλο του ντερμπυ μεταξυ των πρωτοπορων της βαθμολογιας. Χαϊ-λαϊτ του σετ και του αγωνα η μιση περιστροφη γυρω απο την πασαδορο μας και το καρφωμα απο το '2' σε πρωτο χρονο απο την κεντρικη μας ΕΥΑ Χαραλαμπους, που ουτως ή αλλως ηταν η MVP του αγωνα.
25-13 το τριτο σετ και η αλλαγη φρουρας στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα ηταν γεγονος, με τις καραμουζες επιτελους ησυχες και τις εορταζουσες (Στα)ματινα και Αγγελικη να κερνανε συμπαικτριες, φιλους και αντιπαλους.
Η διαιτησια των Μαρκατη-Λεπενιωτη δημιουργησε λιγη γκρινια στην εξεδρα των φιλοξενουμενων -μαλλον αδικαιολογητη- στα μεσα του δευτερου σετ, η οποια και κοπασε γρηγορα αφου το σκορ δεν επετρεπε και μεγαλη αμφισβητηση για το δικαιο της επικρατησης μας με 3-0 σετ.
Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου,       Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: Μαυριδη, Παυλιδου, Μπρατσιακου, Λιαρουτσου, Καλλιπολιτη, Μπιτσικα, Αργυριαδου, Τρακα-Ζαρκαδη, Κουτσογιαννη, Πανα, Ραχιωτη, Περσιδου(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου