Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Καλή Αρχή

Τα κορίτσια του τμήματος παγκορασίδων,της Νάνσυς Μυλωνοπούλου,πάτησαν παρκέ σήμερα,για πρώτη φορά.Όπως γνωρίζετε όλα τα τμήματα υποδομών του σωματείου μας προπονούνται στο ανοιχτό γήπεδο"Δημήτρης Ασημακόπουλος".
Ετσι λοιπόν σήμερα φιλοξενηθήκαμε στο κλειστό γυμναστήριο Παλλήνης και πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας προετοιμασίας με την αντίστοιχη ομάδα της Παλλήνης.
Για τα περισσότερα κορίτσια,ήταν ο πρώτος αγώνας της αθλητικής τους καριέρας και από οτι έδειξαν,θα έχουν παρα πολλούς στο μέλλον.
Πήραν χρόνο συμμετοχής όλες οι αθλήτριες και το ευχαριστήθηκαν πολύ.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τη Λουκία Νάκου,που ανέλαβε την ευθύνη ανοίγματος του γυμναστηρίου,αποκλειστικά για τον αγώνα,δεδομένου πως λόγω των εκλογών,όλο το προσωπικό ήταν απασχολημένο στην προετοιμασία της αυριανής ημέρας.
Το σκορ ,στον παρθενικό αγώνα όλων των αθλητριών,δεν έχει καμία σημασία.Ο σκοπός είναι να μάθουν σωστά το άθλημα που διάλεξαν,να είναι πειθαρχημένες και να αποκτήσουν αθλητική νοοτροπία.
Η ούτως ή άλλως καλή εμφάνιση,επιβραβεύτηκε με γλυκό κέρασμα,από την προπονήτριά τους.
Θα χαρούμε να το επαναλάβουμε.
Μπράβο σε όλα τα κορίτσια.
Α.Ο.Δ.Παλλήνης(Νάκου): Μαντοπούλου, Μαρούδα, Λίντζιου, Κοκκίνου, Παλαμάρη, Χατζηνικολάου, Ζώτου, Θεοχάρη, Σπάλα, Παπαμανώλη, Φιλιππάιου, Πατσιλίβα, Ταμία, Πιέρου, Παπανικολάου, Λάϊου
Νίκη Αμαρουσίου(Μυλωνοπούλου): Ανδρέου, Ανδρίτσου, Ζορμπά, Μενεγή, Μητραβέλα, Παπαγεωργίου, Πινακουλάκη, Σταματίου, Τσέκενη, Τζέλλου, Χατζηιωάννου, Χριστοφίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου