Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ντερμπυ με τα ολα του!

Σπουδαια νικη με 3-1 σετ πετυχε εκτος εδρας η γυναικεια μας ομαδα απεναντι στην Παλληνη. Σπουδαια απο βαθμολογικης πλευρας, αφου  ο αντιπαλος ηταν η τεταρτη στη βαθμολογια ομαδα και δεν κρυβει  τις φιλοδοξιες της για μια πετυχημενη σεζον φετος. Σπουδαια επισης απο αγωνιστικης πλευρας, αφου η ομαδα των Μεσογειων ηταν απ' τους πιο αξιολογους αντιπαλους που εχουμε μεχρι σημερα αντιμετωπισει, με πληροτητα σε ολες σχεδον τις θεσεις και καλο στησιμο μεσα στο γηπεδο. Σπουδαια τελος απο ψυχολογικης πλευρας, αφου ηρθε σε ενα καταμεστο γηπεδο και με την ομαδα μας να αποδιδει καλο βολλεϋ μονο κατα διαστηματα.
Μια ωρα και τριαντα πεντε λεπτα διηρκεσε το παιχνιδι που κρατησε αμειωτο το ενδιαφερον των φιλων των δυο ομαδων μεχρι την τελευταια φαση. 25-21 το πρωτο σετ που εγειρε απο την αρχη του υπερ της Νικης.
15-25 το δευτερο κυριως χαρις στο κακο τελειωμα των επιθετικων μας προσπαθειων. 25-18 το τριτο με τη λιμπερο μας Λιλη Φουσιανη να βγαζει μερικες πολυ δυσκολες αμυνες και την πασαδορο μας Λουκια Νακου να τελειωνει το σετ με τρεις διαδοχικους ασσους! 25-21 το τεταρτο οπου η ομαδα μας εκανε αψογο φινις μετα την ισοπαλια στο 19-19.
Το παιχνιδι εγινε με την παρουσια του προεδρου της Κ.Ε.Π. Χρηστου Συλλα και δεν ειναι υπερβολη να λεχθει οτι η ομαδα μας το κερδισε παιζοντας καλα μονο κατα περιοδους αναγκαζοντας τον coach Νωντα Μπαϊμπο να ανακατεψει αρκετες φορες την τραπουλα. Η Βιβη Κονιανου στο πρωτο σετ, η Αγγελικη Λιουκα στο τριτο σετ και η Ευα Χαραλαμπους επισης στο τριτο σετ εγειραν τη πλαστιγγα υπερ της Νικης.
Καλη η διαιτησια των Μαρκατη-Σταριδα, δεν 'εχασε' καμμια σημαντικη φαση απο τις αρκετες που εγιναν σε ενα τοσο γεματο παιχνιδι. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΑΛΛΗΝΗ: Κορακοβουνη, Μπιτσακου, Μπαγια, Πολιτη Σοφ., Βερναδου, Γρισπου, Οικονομοπουλου, Πολιτη Στ., Καλυβα(L), Νανουρη, Βλατακη, Κουρτη(L).
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου