Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Επιτελους δραση!

Εικοσι μια μερες περασαν απο τον τελευταιο αγωνα της γυναικειας ομαδας της Νικης και η αγωνιστικη απραξια ηταν φανερη στις κινησεις της ομαδας μας στο παιχνιδι απεναντι στην Παλληνη. Το τελικο αποτελεσμα ηταν βεβαια 3-1 για την ομαδα μας, μονο στο δευτερο σετ ομως η αποδοση των κοριτσιων μας ηταν αναλογη των πολλων καλων εμφανισεων, που εχουν κανει στη φετινη σεζον.
Το πρωτο σετ δεν επιφυλαξε μεγαλες συγκινησεις, Κονιανου και Μοκα πηραν τους 7 απο τους 8 πρωτους ποντους της ομαδας μας και δημιουργησαν μια διαφορα, που συντηρηθηκε ως το τελος του νικηφορου με 25-20 σετ.
Το δευτερο σετ πηγε καλυτερα, Γιαννουλη (7 ποντοι) και παλι η Γεωργια Μοκα οδηγησαν το σκοραρισμα με αποτελεσμα το σετ να καταληξει ευκολα στα χερια μας με 25-13.
Στο τριτο σετ βρεθηκαμε εξ αρχης πισω στο σκορ, αλλα προσπαθησαμε για την ανατροπη μεχρι το 16-19. Με ενα απροσδοκητο για τα φετινα μας δεδομενα σερι 0-6 ομως το σετ εληξε με 16-25 εις βαρος μας.
Το τεταρτο σετ κερδηθηκε ευκολοτερα απ'οτι δειχνει το τελικο σκορ με 25-22. Την επιθεση οδηγησαν αυτη τη φορα  Λιουκα και Νακου με την πασαδορο μας μαλιστα να διακρινεται περισσοτερο για τους 7 ποντους που πετυχε συνολικα παρα για τη συνηθη καλη οργανωση του παιχνιδιου μας.
Τον αγωνα που διηρκεσε μια ωρα και 29 λεπτα διαιτητευσαν οι Μαρκατης-Τσιτσικας οχι με τον αλανθαστο τροπο, που μας εχουν συνηθισει αλλα χωρις και να επηρεασουν την τελικη εκβαση του αγωνα. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Κονιανου, Μοκα, Νακου, Γιαννουλη, Λιουκα, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Χαραλαμπους, Λημναιου, Παπακωνσταντινου, Αναγνωστου, Χατζηθεοδωρου(L).
ΠΑΛΛΗΝΗ: Πολιτη Στ., Οικονομοπουλου, Βερναδου, Μπαγια, Πολιτη Σ., Κουρτη(L), Μπιτσακου, Νανουρη, Βαρδα, Κυριακοπουλου, Βλατακη.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου