Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Νικη-Πανελληνιος 1-3

Πανω απο 10 ατομικα λαθη των παικτριων μας στο πρωτο σετ, ηταν αρκετα για να το χαρισουν στα κοριτσια του Πανελληνιου με σκορ 15-25. Χαρακτηριστικο το γεγονος οτι προηγηθηκαμε με 2-1 και βρεθηκαμε πισω με 2-8 με διαδοχικα πιαστα και πλασε στο φιλε.
Δυσκολευοντας το σερβις, βελτιωνοντας το μπλοκ και κυριως οργανωνοντας καλυτερα το παιχνιδι μας, κερδισαμε το δευτερο σετ με σκορ 25-20. Η εισοδος της Λυδιας Καλαντζη στο παρκε αλλαξε τη ροη του παιχνιδιου και οδηγησε τον προπονητη του Πανελληνιου σε μια απαραδεκτη ενεργεια στο τελος του σετ: εκανε 'καψονι' στις αθλητριες του βαζοντας τις να κανουν πτωσεις αμυνας στο διλεπτο που μεσολαβει μεταξυ των σετ! Για την ιστορια, το ονομα αυτου Γκαραβελης.
Επαναληψη του πρωτου σετ ειχαμε στο τριτο. Το 3-0 υπερ μας εγινε 3-11 εις βαρος μας και η σερβερ των αντιπαλων μας κοντεψε να παρει συνταξη στη θεση 1! Η καθυστερημενη αλλαγη με την εισοδο της Βαλιας Κουσουλη στο παιχνιδι, εφερε μια μερικη ανατροπη και η αντεπιθεση μας εφτασε μεχρι το 16-18 ...... αλλα ως εκει. Το σετ εληξε με 16-25.
Ομοιως αργα αντιδρασαμε και στο τεταρτο σετ, οπου το σκορ εφτασε 0-9, οποτε φυσιολογικα το σετ κατεληξε στον αντιπαλο με 17-25. Τα βαρομετρα της ομαδας μας -οι δυο Σοφιες- Μανετακη και Ζιωρη φαινεται οτι δεν επανηλθαν στη φορμα της αρχης του πρωταθληματος μετα τους τραυματισμους τους, με αποτελεσμα η βοηθεια τους να περιοριζεται στην υποδοχη και την αμυνα.
Η συνθεση μας: Νικου, Αδαμοπουλου, Καλοειδα, Μανετακη, Ζιωρη, Λαουρδεκη, Τσαντε Φ., Τσιριγωνη, Κουσουλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Β.(L), Καλαντζη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου