Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Και ομως το χαρηκαμε!

Ειναι δυνατον οι οπαδοι μιας ομαδας που εχασε να φευγουν ευχαριστημενοι απο το γηπεδο; Και ομως ειναι, οταν η ομαδα τους επαιξε καλα, το παιχνιδι χαθηκε στις λεπτομερειες και ο αντιπαλος ειχε εκεινο το κατι παραπανω, που τον στελνει δικαια στην Α2 εθνικη κατηγορια. Τα κοριτσια της γυναικειας μας ομαδας παλεψαν με παθος να σπασουν το αηττητο τη Θετιδας Βουλας, εφτασαν στα δυο πρωτα σετ πολυ κοντα στην επιτυχια, και παρ'οτι δεν τα καταφεραν μας γεμισαν αισιοδοξια και υποσχεσεις για την επομενη σεζον.
Ο ενθουσιασμος της ομαδας και τεσσερα πανεξυπνα πλασε της πασαδορου μας Λουκιας Νακου εκαναν ντερμπυ το πρωτο σετ, που χαθηκε με 22-25 εξ αιτιας μερικων μετριων υποδοχων και των αδυναμων επιθεσεων που ακολουθησαν. Η αρχηγος μας Ρια Αναγνωστου, μπαινοντας στο παιχνιδι στα μεσα του σετ, φωναξε 'παρουσα' στα δυσκολα για μια ακομη φορα.
Παρομοια εξελιξη και στο δευτερο σετ, που εληξε επισης 22-25. Νακου και Λιουκα με  τεχνικα σερβις εκαναν δυσκολη τη ζωη των αντιπαλων, πετυχαινοντας δυο σερι 4-0 υπερ μας. Η Τονια Βαμβακοπουλου, με μπλοκ και πρωτους χρονους, εδωσε ουσιαστικη βοηθεια στις μαχες πανω στο φιλε.
Μια τετραλεπτη αδρανεια στην αρχη του τριτου σετ, εστειλε το σκορ απο το 5-5 στο 5-13 και εκανε το εργο της ομαδας μας πολυ δυσκολο. Η γεματη ενταση αντεπιθεση που ακολουθησε, με επικεφαλης τη διαγωνια μας Αγγελικη Λιουκα, εφτασε το σετ στο 19-25 και τα κοριτσια της Θετιδας στεφθηκαν και τυπικα πρωταθλητριες για τη σεζον 2010-2011.
Θα φανει παραδοξο, αλλα νικητης στη μαχη των παγκων ηταν ο προπονητης των ηττημενων Νωντας Μπαϊμπος. Με εκπληξεις στο αρχικο σχημα, με εγκαιρα ταϊμ-αουτ και με ανανεωμενη την ομαδα σε επιπεδο διαθεσης και νοοτροπιας, ουσιαστικα εγκαινιασε απο τις 21 Μαρτιου τη μαχη της επομενης σεζον. Το ανθρωπινο υλικο μας αποδειχτηκε πολυ καλο και δεν χρειαζονται παρα λιγες καιριες παρεμβασεις για να ανεβει η ομαδα στο επομενο επιπεδο ανταγωνιστικοτητας.
Αποκαλυψη του αγωνα η κεντρικη μας Παναγιωτα Λημναιου. Για τριτο συνεχομενο παιχνιδι ηταν εξαιρετικη, κυριαρχησε στο μπλοκ απεναντι σε εμπειρες και ποιοτικες αντιπαλους, τελειωσε επιθεσεις και γενικοτερα εδειξε οτι περα απο τα σωματικα προσοντα διαθετει μυαλο και παθος απαραιτητα για την εξελιξη της.
Και μια αναφορα στον αντιπαλο: η ομαδα της Βουλας αποδειχτηκε ενας εμπειρος και καλοδουλεμενος αντιπαλος, που ηξερε τι ζητουσε απο καθε παιχνιδι αλλα και απο τη σεζον συνολικα. Σε καμια θεση ομως δεν υπερτερουσε σε ποιοτητα της δικης μας ομαδας. Με μια εξαιρεση: παικτριες σαν τη Σοφια Σημαντηρη ειναι κοσμηματα για την κατηγορια μας και γερνουν τελικα τη ζυγαρια προς την πλευρα των ομαδων που υπηρετουν.
Πολυ καλη η διαιτησια των Νεστορα Τσιτσικα και Λεμονιας Μουλα, οτι αλλωστε περιμενει κανεις απο διαιτητες Α΄κατηγοριας και διεθνεις. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου, Μοκα, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.
ΘΕΤΙΣ: Σκορδου, Σημαντηρη, Προκοπιου, Γκολφινοπουλου, Μερα, Μαλικουτη, Ψωμα, Ηλιακοπουλου, Δρακου, Κερασιωτου(L), Θεμελιου, Κωλεττα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου