Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Καλη Σαρακοστη!

Νηστησιμο δειπνο σε παραλιακο μαγαζι μας κερασε η γυναικεια μας ομαδα στον εξ αναβολης αγωνα με τη Χαλκιδα. Στη χειροτερη εμφανιση της για φετος εχασε απο την τοπικη ομαδα με 2-3 σε ενα παιχνιδι που διηρκεσε μια ωρα και τρια τεταρτα.
Νωχελικο ξεκινημα στο πρωτο σετ και 12-14 το σκορ. Ενα σερι 9-0  εδωσε την αισθηση οτι η ομαδα βρηκε το ρυθμο της, αλλα ενα δευτερο σερι 2-11 εδωσε το σετ στις γηπεδουχες με 23-25.
Το δευτερο σετ αντιμετωπιστηκε με μεγαλυτερη σοβαροτητα και κατεληξε στη Νικη με 25-21. Στο τριτο σετ συνεχιστηκε η σοβαροτητα του δευτερου μεχρι το 15-8, οποτε εκανε την επανεμφανιση της η νωχελικοτητα του πρωτου με αποτελεσμα το σετ να χαθει με 22-25.
Στο τεταρτο σετ η ομαδα μας θυμισε κατι απο τον καλο εαυτο της του πρωτου γυρου και κερδισε ανετα με 25-17. Το tie-break εφτασε ως το 13-11, οποτε διαδοχικα προσωπικα λαθη και μια κακη τεχνικη επιλογη χαρισαν στη Χαλκιδα τη νικη με 14-16.
Ευχαριστη νοτα στη δυσαρεστη και κουραστικη βραδια, η επιλογη του Νωντα Μπαϊμπου να χρησιμοποιησει τη νεανιδα Παναγιωτα Λημναιου, για μεγαλο χρονικο διαστημα σε θεση κεντρικης. Η Παναγιωτα εστησε μπλοκ, εκανε πασες, τελειωσε εξυπνα επιθεσεις δεν ηταν ομως αρκετη για να αλλαξει τη συνολικη μας εικονα.
Πολυ 'φιλοξενο' το κοινο των γηπεδουχων προσπαθησε με κραυγες 'ζουγκλας' να επηρεασει τις παικτριες μας. Ας σημειωθει εδω οτι η Χαλκιδα ειναι μια περιπτωση 'Ισραηλ' στο πρωταθλημα της Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. Οπως οι ομαδες του Ισραηλ μετεχουν στα Ευρωπαϊκα πρωταθλημα -για λογους πολιτικης σκοπιμοτητας- ετσι και η Χαλκιδα συμμετεχει στα πρωταθληματα της Αττικης -για λογους ισως γεωγραφικης ασχετοσυνης;
Κακη η διαιτησια του Βουδουρη, καλη της Βατικιωτη. Ο υπερβολικος φορμαλισμος του πρωτου, τον οδηγησε σε σωρεια σφυριγματων για πιαστα -και των δυο ομαδων- στην πλειοψηφια τους λαθος. Με τον καταλογισμο ποντου εις βαρος μας, σε αμυνα που βγηκε καθ'ολα νομιμα απο τη λιμπερο μας στο τελος του τριτου σετ, καθορισε και την καταληξη του σετ.
Εν κατακλειδι η ομαδα δειχνει απορυθμισμενη απο τις συνεχεις διακοπες του πρωταθληματος, τις αναβολες και ματαιωσεις αγωνων, αλλα εχει χασει και τη σπιρταδα και το δυναμισμο που τη διεκρινε στον πρωτο γυρο. Ο στοχος της ανοδου απομακρυνθηκε, η ολοκληρωση της χρονιας ομως με καλες εμφανισεις θα αφησει υποσχεσεις για την επομενη αγωνιστικη περιοδο.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΧΑΛΚΙΔΑ: Τατση, Κοσμετατου, Διαμαντακη, Βερτζη, Παπαθανασιου, Σπανου, Βουλγαρη, Ποστεκογλου, Σελντια, Κατρη, Μπαγκουτσα.
ΝΙΚΗ: Λιουκα, Αναγνωστου, Νακου, Βαμβακοπουλου, Κονιανου, Φουσιανη(L), Λημναιου, Παπακωνσταντινου, Χατζηθεοδωρου, Μοκα, Γιαννουλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου