Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πειραματικη ... Νικη!

Πολλες αλλαγες σε προσωπα αλλα και σε ... θεσεις δοκιμασε ο Νωντας Μπαϊμπος στο προτελευταιο παιχνιδι της σεζον απεναντι στις Αμαζονες της Νεας Ερυθραιας. Το σχημα ομως με τις δυο πασαδορους στην αρχικη εξαδα, εκ των οποιων μαλιστα η μια σε θεση ακραιας, και η φανερα επηρεασμενη απο τον προσφατο τραυματισμο της Ευα Χαραλαμπους, εδωσαν προβαδισμα στο πρωτο σετ στις ενθουσιωδεις και βελτιωμενες σε σχεση με τον πρωτο γυρο γηπεδουχες με 16-25.
Στα αξιοσημειωτα του σετ, τα τρια χαμενα σερβις και τα αρκετα μπλοκ-ιν που δεχθηκαμε για πρωτη φορα φετος και μαλιστα απεναντι σε μια απο τις οχι ισχυρες επιθεσεις της κατηγοριας μας.
Επιστροφη στο classic σχημα μας στο δευτερο σετ και ολικο remake της εικονας μας. Η Ματινα Γιαννουλη ανελαβε το σερβις στο 6-5 και το εγκατελειψε στο 18-5, κανοντας ευκολη τη ζωη των συμπαικτριων της. Συγχρονως η Τονια Βαμβακοπουλου θυμηθηκε ποσο καλη μπλοκερ ειναι, η Βιβη Κονιανου βομβαρδισε απο τη θεση 4 τις πρωην συμπαικτριες της και η Ειρηνη Παπακωνσταντινου τελειωσε το σετ με δυο ασους και με σκορ 25-8.
Κατα περιοδους καλη αποδοση ειχαμε στο τριτο σετ. Στα δυσκολα σημεια πρωτα η Γεωργια Μοκα βοηθησε στο σκοραρισμα και στη συνεχεια η Αγγελικη Λιουκα με τρεις πολυ δυσκολες αμυνες και ισαριθμες συνεχομενες διαγωνιες επιθεσεις τελειωσαν το σετ υπερ μας με 25-20.
Η βελτιωση της Ευγενιας Χατζηθεοδωρου σε υποδοχη και αμυνα σταθεροποιησε την αποδοση της ομαδας μας στο τεταρτο σετ  και η Λουκια Νακου ανελαβε στο 13-13! να τελειωσει το παιχνιδι μενοντας και αυτη για δωδεκα ολοκληρους ποντους στο σερβις.
Τον αγωνα, που διηρκεσε μια ωρα και 25 λεπτα διαιτητευσαν οι Μοσχος και Χλωρος χωρις να αποφυγουν καποια λαθη, που δεν ειχαν παντως επιδραση στο τελικο αποτελεσμα.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Πολυζου, Κορναρακη(L), Τσαλοπουλου, Νικοπουλου, Σαριδακη, Βασιλειου, Ευθυμιου, Ιωσηφιδη, Παπαδεδε.
ΝΙΚΗ: Νακου, Βαμβακοπουλου, Γιαννουλη, Κονιανου, Λιουκα, Μοκα, Παπακωνσταντινου, Χαραλαμπους, Φουσιανη, Χατζηθεοδωρου(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου