Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Μικρες αλλα διπροσωπες!

Χρειαστηκε δυο σετ για να ζεσταθει η ομαδα των παγκορασιδων μας απεναντι στην αντιστοιχη ομαδα της Αθηνας Μαγκουφανας. Ετσι ο αντιπαλος προηγηθηκε σχετικα ευκολα με 0-2 σετ (16-25, 14-25)και ουσιαστικα 'καπαρωσε' τη νικη στο μεταξυ μας παιχνιδι.
Στο τριτο σετ τα κοριτσια μας επεδειξαν το στοιχειωδη εγωϊσμο που απαιτειται να εχει ενας αθλητης και μειωσαν το σκορ σε 1-2 (25-23). Ενα σερι 8-0 στην αρχη του σετ, με τη Ξενια Τσεκενη στο σερβις, και ενα δευτερο σερι 5-0 στα μεσα του σετ , με τη Βαλια Κουσουλη στο σερβις, εβαλαν τις βασεις για την κατακτηση του. Συγχρονως βελτιωθηκαμε στην οργανωση του παιχνιδιου και στο μπλοκ - Χριστινα Ηλιοπουλου και Παναγιωτα Ξενακη εβαλαν εδω το χερακι τους - και το ματς ξαναβρηκε το χαμενο του ενδιαφερον. Η ανακαμψη της ομαδας μας ομως ειχε ηδη αργοπορησει και το τελευταιο σετ κατεληξε στις φιλοξενουμενες με 12-25.
Αρκετοι και ζωηροι οι οπαδοι των δυο ομαδων στην εξεδρα Ευχαριστη εκπληξη η παρουσια συσσωμης σχεδον της ομαδας των κορασιδων μαζι με την προπονητρια τους Αλεξανδρα Νικητοπουλου. Η συνθεση μας: Ανδρεου, Βασιλακη, Δημητριου(L), Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ., Κουσουλη, Μενεγη, Μητραβελλα, Ξενακη, Τσεκενη, Τσελλου, Τσιλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου