Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Σε χαλαρους ρυθμους.

Μια ωρα και δεκα λεπτα χρειαστηκε η γυναικεια μας ομαδα για να ξεπερασει το εμποδιο του Απολλωνα Αγιου Δημητριου με 3-0 σετ. Μετα απο ενα μουδιασμενο ξεκινημα στο πρωτο σετ, οπου η ομαδα μας βρεθηκε να χανει με 12-14, ολα τα σετ κατεληξαν στη Νικη σχετικα ευκολα με 25-17, 25-21, 25-19.
Ο Νωντας Μπαϊμπος βρηκε λοιπον την ευκαιρια να δοκιμασει ολες τις παικτριες του και ιδιαιτερα τις νεανιδες, που δεν αφησαν την ευκαιρια να παει χαμενη. Ευγενια Χατζηθεοδωρου, Ειρηνη Παπακωνσταντινου και Παναγιωτα Λημναιου βρεθηκαν συγχρονως στο τερεν, με την τελευταια μαλιστα να επαναλαμβανει την πολυ καλη εμφανιση της περασμενης εβδομαδας. Εντυπωσιακο για τη μορφη του αγωνα το γεγονος, οτι κορυφαια παικτρια μας ηταν η libero μας Λιλη Φουσιανη, ιδιαιτερα στις αμυντικες της προσπαθειες.
Καλη η διαιτησια των Σταριδα-Γιοβανη χωρις να εχει να αντιμετωπισει και τις πολλες αμφισβητουμενες φασεις. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ρηγα, Κατσιαμα, Δεσιοπουλου, Γκατζιου, Πουλοπουλου, Γιαννοπουλου(L), Πουλογιαννοπουλου Μ., Μακρη, Σκιντανενκο, Παπασπυροπουλου, Πουλογιαννοπουλου Ε.
ΝΙΚΗ: Λιουκα, Αναγνωστου, Βαμβακοπουλου, Γιαννουλη, Νακου, Μοκα, Κονιανου, Χατζηθεοδωρου, Παπακωνσταντινου, Λημναιου, Φουσιανη(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου