Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Στο ρελαντι!

Μισο σετ ηταν αρκετο για να ξυπνησει η γυναικεια μας ομαδα και να επιβεβαιωσει τη βαθμολογικη διαφορα που τη χωριζε απο την αντιπαλο της. Βεβαια στο 16-17 του πρωτου σετ ο Νωντας Μπαϊμπος χρειαστηκε να κανει ορισμενες τροποποιησεις στο αρχικο του σχημα για να αλλαξει τη ροη του αγωνα και να κερδισει η Νικη με 25-18.
Πιο ευκολα κυλησαν το δευτερο και τριτο σετ τα οποια η ομαδα μας κερδισε με 25-16 και 25-14, τελειωνοντας το παιχνιδι σε μια ωρα και πεντε λεπτα. Μαλιστα αρκετο διαστημα στο τελος και των δυο σετ ο coach χρησιμοποιησε ενα σχημα με τρεις νεανιδες, που ουτως ή αλλως απο την αρχη της χρονιας συμμετεχουν πληρως στις προπονησεις και τους αγωνες της γυναικειας ομαδας.
Καλο βραδυ για τις κεντρικες μας Γεωργια Μοκα και Τονια Βαμβακοπουλου που εκμεταλλευτηκαν στο επακρο τους πρωτους χρονους της πασαδορου μας Λουκιας Νακου. Καλο βραδυ και για τους διαιτητες Σταριδα-Οικονομοπουλο που δεν αντιμετωπισαν προβληματα απο την εξελιξη του αγωνα.
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου(L), Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Ντζαντζανη, Πουλογιανοπουλου Ε., Νταρια, Δεσιοπουλου, Ρηγα, Πουλογιανοπουλου Ν., Μακρη, Κατσαμα, Ζουλακη, Σαχπατζιδου(L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου