Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Νικη και αντιο στο 2010.

Κανονικα η αναμετρηση μεταξυ του δευτερου στη βαθμολογια και του νεοφωτιστου τριτου απο το τελος δεν θα επρεπε να ειναι αντικειμενο σοβαρης κριτικης. Το ενδιαφερον  ομως του αγωνα εστιαστηκε σε δυο σημεια: ποσο ευκολα η ομαδα μας θα ξεπερνουσε την πρωτη της ηττα στο πρωταθλημα και πως θα αντιμετωπιζαν το παιχνιδι οι δυο μεχρι περυσι παικτριες των Αμαζονων που φορεσαν απο φετος τη φανελλα της Νικης.
Το πρωτο σετ κυλισε μοιρασμενο μεχρι το 13-12 οποτε και ανελαβε δραση ο αρχηγος: Σερι 7-0 με  τη Ρια Αναγνωστου στο σερβις και το σετ ολοκληρωθηκε 25-15 υπερ μας. Παρομοια ξεκινησε και το δευτερο σετ: στο 8-11 παιρνει σερβις και παλι η αρχηγος μας και με δευτερο σερι 7-0 δειχνει το δρομο για να ξεπεραστει ανωδυνα η ηττα της περασμενης αγωνιστικης. Καπου εκει ομως η ομαδα κατεβαζει μια ταχυτητα -για να μην πουμε δυο ταχυτητες!- και με μιση ντουζινα χαμενα σερβις στελνει το σετ στη Νεα Ερυθραια με 25-27.
Το καμπανακι παραηταν δυνατο για τα αυτια των κοριτσιων μας και ιδιαιτερα για τις δυο τεως Αμαζονες. Με αιχμη στην επιθεση των δυο τελευταιων σετ τη Βιβη Κονιανου -η Ευγενια Χατζηθεοδωρου ηταν αλανθαστη σε ολη τη διαρκεια  του  παιχνιδιου- το τριτο και τεταρτο κατεληξαν σε 34 λεπτα στη Νικη με 25-10, 25-18. Τελος καλο, ολα καλα, στο Μαρουσι τουλαχιστον......
Πολυ καλη η διαιτησια των Πρεντζα και Ρητα αφησε το παιχνιδι να εξελιχθει χωρις περιττα σφυριγματα και ανουσιες τυπικοτητες. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: Νακου, Γιαννουλη, Αναγνωστου, Βαμβακοπουλου, Κονιανου, Μοκα, Χατζηθεοδωρου(L), Χαραλαμπους, Φουσιανη, Παπακωνσταντινου, Λημναιου.
ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Πολυζου, Αρωνη(L), Γκουβη, Διπλαρη, Μαργιολακη, Τσαλοπουλου-Μπουρμπουλη, Νικοπουλου, Σαριδακη, Βασιλειου, Κοκκινακη, Μαλλιου, Κανελοπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου