Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ωραιο γηπεδο, ευκολη νικη.

Σε ενα απο τα ωραιοτερα κλειστα της Αθηνας, αυτο του Κολλεγιου Αθηνων, εξασφαλισε την προκριση της στην επομενη φαση του πρωταθληματος η ομαδα των κορασιδων του συλλογου μας. Νικη με 3-0 σετ με αντιπαλο το Κολλεγιο Αθηνων και τυπικη διαδικασια το τελευταιο παιχνιδι αυτης της φασης το ερχομενο Σαββατο στο 'Σπυρος Λουης'. Οχι οτι δε θελουμε τη νικη με αντιπαλο το γειτονα Ηρακλη Κηφισιας, αλλα χωρις το βαθμολογικο αγχος και με αντιπαλο μια πολυ καλη ομαδα, ολα προδιαθετουν για ενα ευχαριστο φιναλε αυτης της φασης του Πανελληνιου πρωταθληματος Κορασιδων.
Γερη μαχη εγινε μεχρι το 14-14 του πρωτου σετ. Στη συνεχεια με οπλο το καλο σερβις και τις τελειωμενες επιθεσεις, η ομαδα μας εκανε ενα σερι 11-4 και κατεκτησε το σετ με 25-18.
Ο απολυτος αιφνιδιασμος στο δευτερο σετ, αφου προηγηθηκαμε με 15-3, με αποτελεσμα να καταληξει και αυτο στη Νικη με 25-9 και να δοθει στη Αλεξανδρα Νικητοπουλου η ευκαιρια να δοκιμασει ολες τις διαθεσιμες παικτριες της.
Επαναληψη του πρωτου σετ το τριτο, με τα κοριτσια μας να το κερδιζουν με 25-19 χωρις πολλες συγκινησεις και αφηνοντας μας χρονο να χαζεψουμε λιγο ακομα τις πολυ ωραιες αθλητικες εγκαταστασεις του Κολλεγιου, προτυπο -στον αθλητικο τομεα τουλαχιστον- για το πως θα επρεπε να χτιζεται ενα σχολειο στην Ελλαδα του 2010!
Η συνθεση μας: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Τσαντε Φ., Καλαντζη, Ζιωρη, Τσιριγωνη, Καλοειδα, Κουσουλη, Ξενακη, Ηλιοπουλου Χ., Ηλιοπουλου Β.(L).  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου