Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Δεν ειναι πια στα χερια μας.

Την ηττα με 3-0 σετ γνωρισε η ομαδα των νεανιδων μας στον κρισιμο αγωνα της με τον Φοιβο Μελισσιων. Ετσι διατηρησε μεν μαθηματικες ελπιδες για προκριση στην επομενη φαση του πρωταθληματος αλλα το εργο της θα ειναι εξαιρετικα δυσκολο. Απαιτουνται δυο νικες, με την Αθηνα εκτος εδρας -και μαλιστα με 3-0 ή 3-1 και καλυτερη διαφορα ποντων απο την ηττα στον πρωτο γυρο- και με τους Ιωνες εντος εδρας. Απαιτειται ομως και νικη των Ιωνων επι της Αθηνας και εκει ακριβως δεν κραταμε την προκριση στα χερια μας.
Το παιχνιδι με το Φοιβο δεν ξεκινησε καλα. Η ομαδα μας εφτασε να χανει με 13-22 κυριως χαρις στις κακες επιδοσεις της στην υποδοχη. Εκει αφυπνιστηκε και με πολυ καλο σερβις και επιτυχημενα μπλοκ μειωσε σε 21-22, αλλα αυτο δεν ηταν αρκετο και το σετ χαθηκε με 23-25.
Χειροτερη ηταν η εικονα μας στο δευτερο σετ που κατεληξε ευκολα στον αντιπαλο με 12-25. Στο τριτο σετ επανηλθαμε στο παιχνιδι αλλα η πλαστιγγα ειχε γυρει υπερ του Φοιβου και με το 0-2 να βαραινει τα χερια των παικτριων μας δεν ηταν ευκολο να βρεθει η υπομονη και το καθαρο μυαλο για να εξουδετερωθει η  καλη κυριως αμυντικη τακτικη των κοριτσιων απο τα Μελισσια. Ετσι το σετ εληξε με 20-25 εις βαρος μας. Τον αγωνα παρακολουθησε και ο προπονητης της γυναικειας ομαδας Νωντας Μπαϊμπος και η ακραια της γυναικειας ομαδας Βιβη Κονιανου, που σιγουρα τους στενοχωρησαμε, αλλα τους ευχομαστε καλη επιτυχια στον αγωνα που δινουν αυριο με τον Απολλωνα Αγιου Δημητριου στο 'Σπυρος Λουης'.
Η συνθεση μας: Παπακωνσταντινου, Φωτοπουλου, Χαραλαμπους, Λημναιου, Σκαρλατου, Μαντζανα, Καλαντζη, Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Χατζηθεοδωρου(L), Καλοειδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου