Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Η 21η Μαρτιου δεν ειναι μακρια!

Και τοτε θα εχουμε την ευκαιρια να ανταποδωσουμε την -πραγματι ευγενικη- φιλοξενια της Θετιδας στη Βουλα, αλλα μονο στην κερκιδα. Μεσα στις τεσσερεις γραμμες του γηπεδου ευγενειες σαν τις χθεσινες δε θα χωρανε πλεον, δυο αγωνιστικες πριν απο τη ληξη του φετινου πρωταθληματος.
Μια ωρα ακριβως χρειαστηκε η αξιολογη ομαδα των νοτιων προαστειων για να μεινει μονη στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα. Και μονο στο πρωτο σετ, που τελειωσε με 20-25, αισθανθηκε οτι αντιμετωπιζει το δυσκολοτερο φετινο της ανταγωνιστη. Στη συνεχεια ο αναμενομενος σεβασμος προς τον αντιπαλο που εδειχνε η ομαδα μας, μετατραπηκε σε ευγενικη αποσυρση απο τη διεκδικηση της νικης και τα σετ κατεληξαν στη Θετιδα με 14-25, 12-25.
Δικαιολογιες υπαρχουν πολλες για τα κοριτσια που μονο χαμογελαστους μας στελνουν σπιτι μας καθε Δευτερα βραδυ τους τελευταιους τρεις μηνες. Το βαρυ κλιμα που δημιουργησε η μεγαλη απωλεια της λιμπερο μας προ τεσσαρων μολις ημερων, ο τραυματισμος της διαγωνιας μας στην τελευταια προπονηση, δεν ειναι προβληματα που ξεπερνιουνται ευκολα. Αλλα ας μην κρυφτουμε πισω απο τις αντικειμενικες δυσκολιες. Χθες σχεδον καμμια παικτρια μας δεν εβγαλε στο παρκε τον καλο της εαυτο. Σε ολα τα προηγουμενα παιχνιδια δυο, τρεις ή και περισσοτερες ακομα, επαιρναν τη σκυταλη της καλης αποδοσης και εσπρωχναν την ομαδα προς τη νικη. Αυτο περιμενουμε να ξαναδουμε απο την επομενη Δευτερα και υπομονη! Οπως ειπαμε η 21η Μαρτιου δεν ειναι μακρυα.
Γεματο το γηπεδο απο οπαδους των δυο ομαδων αλλα και πολλους ουδετερους οπως αρκετες παικτριες των Τραχωνων, του Πορφυρα Φρεαττυδας με τον προπονητη τους Γιαννη Μπογιατζογλου και της Φιλιας Ηλιουπολης με την προπονητρια τους Ποπη Καλλη. Ενθουσιωδεις οι οπαδοι των γηπεδουχων υποστηριξαν την ομαδα τους σε απολυτα αθλητικα πλαισια.
Πολυ καλη η διαιτησια της Λεμονιας Μουλα και του Στεφανου Ευαγγελου, οπως αλλωστε αρμοζει σε διεθνεις και πρωτης κατηγοριας διαιτητες. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΘΕΤΙΣ: Προκοπιου, Σκορδου, Κωλεττα, Σημαντηρη, Μερα, Δρακου, Ψωμα, Θεμελιου, Ηλιακοπουλου, Γκολφινοπουλου, Μαλικουτη, Κερασιωτου(L).
ΝΙΚΗ: Νακου, Γιαννουλη, Αναγνωστου, Βαμβακοπουλου, Κονιανου, Φουσιανη(L), Χαραλαμπους, Παπακωνσταντινου, Χατζηθεοδωρου, Λημναιου, Μοκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου