Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Υπαρχουν και δυσαρεστα 2Χ2!

Ηττες με 0-3 επιφυλαξε για τις κορασιδες και τις νεανιδες του συλλογου μας το πιο παγωμενο Σαββατοκυριακο του 2010. Απεναντι σε δυνατους αντιπαλους, με αρκετες απουσιες στις συνθεσεις τους και σε παιχνιδια χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον, μικρα και μεγαλα κοριτσια 'εβγαλαν την υποχρεωση' χωρις μεγαλη διαθεση για μαχες και ανατροπες.
Οι κορασιδες, χρονικα πρωτες, εχασαν απο τον Ηρακλη Κηφισιας με 19-25, 21-25, 19-25 κλεινοντας την πρωτη φαση με 5 νικες και 3 ηττες και 15-12 σετ. Παρα την ηττα προκριθηκαν στην επομενη φαση του πρωταθληματος και θα συνεχισουν τη φετινη τους πορεια μετα τα Χριστουγεννα.
Οι νεανιδες ακολουθησαν με ηττα απο την Αθηνα  Μαγκουφανας με 22-25, 22-25, 18-25. Απομενει ενας αγωνας για να ολοκληρωθει η πρωτη φαση του δικου τους πρωταθληματος, κι αυτος χωρις βαθμολογικο ενδιαφερον μιας και στην επομενη φαση εχουν ηδη προκριθει Αθηνα και Φοιβος (τυχαιο; δε νομιζω!). Δε θα ηταν ασχημα να κερδιζαμε την επομενη βδομαδα τους Ιωνες, για να ολοκληρωσουμε τη φετινη παρουσια μας στη διοργανωση με την αξιοπρεπη επιδοση 4 νικες σε 8 παιχνιδια. Οι συνθεσεις των ομαδων μας:
ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ: Μανετακη, Αδαμοπουλου, Παπαπαυλου, Καλαντζη, Τσαντε Φ., Τσιριγωνη, Καλοειδα, Κουσουλη, Ηλιοπουλου Χ, Ηλιοπουλου Β.(L).
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Παπακωνσταντινου, Φωτοπουλου, Μιχαηλ, Λημναιου, Σκαρλατου, Μαντζανα, Μανετακη, Αδαμοπουλου, Λαουρδεκη, Νικου(L), Ζιωρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου