Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η ηττα στα Πατησια - Δημοσιογραφικη version

Με τη Λουσιανα Τσελεπη για δευτερο συνεχομενο αγωνα απουσα, τη βασικη της διαγωνιο Αγγελικη Λιουκα σε ρολο-εκπληξη (libero!) και την ταλαντουχα πλην 14χρονη Χρυσανθη Βασιλακη στο αρχικο σχημα ηταν αναμενομενο να μην αντεξει περα του ενος σετ η Νικη Αμαρουσιου και μαλιστα εκτος εδρας και με αντιπαλο την προηγουμενη κατα 4 βαθμους Γκραβα. Η φιλοξενουμενη ομαδα καταφερε να παρει το πρωτο σετ με 25-20 και να προηγηθει και στο δευτερο και στο τριτο σετ με 20-16 και 22-17 αντιστοιχα. Ενα εξαλεπτο σβησιμο ομως των φωτων του γηπεδου στο δευτερο σετ εδωσε την ευκαιρια στις γηπεδουχες να ανατρεψουν την κατασταση και να κερδισουν το σετ με 23-25 ενω ενα εξαλεπτο black-out των φιλοξενουμενων και ενα σερι 1-8 των γηπεδουχων εδωσαν και το τριτο σετ στην Α.Ε. Γκραβας με σκορ επισης 23-25. Στο τελευταιο σετ η ομαδα του Μαρουσιου δεν εμφανιστηκε στο γηπεδο, εξαντλησε τα ταϊμ-αουτ με το σκορ στο 1-7, εφτασε να ητταται με σκορ 1-16(!) για να ολοκληρωσει το σετ με σκορ 8-25, που αποτελει και αρνητικο ρεκορ για την τελευταια τριετια. Τον αγωνα που διηρκεσε 1 ωρα και 41 λεπτα παρακολουθησε αρκετος κοσμος και διαιτητευσαν με επιτυχια ο Παναγιωτης Καπανταης και ο Γιωργος Τουμπανακης. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΓΚΡΑΒΑ: (Μαυρος), Χαλεπακη(c), Αργυριαδου, Στραγκα, Θεολογου, Καντζιου, Παυλοπουλου, Δραγκα, Ραπτη, Γιαννετακη, Μπαϊραμη, Κοντοζηση, Περσιδου(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Πατραμανη, Βασιλακη, Μοκα, Νακου, Οικονομοπουλου, Τσελεπη, Ηλιοπουλου Χ.(L), Λιουκα(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου