Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Εστω και ετσι!

Δυσκολοτερα απο οτι στο εκτος εδρας παιχνιδι του πρωτου γυρου ξεπερασε η γυναικεια μας ομαδα το εμποδιο του Απολλωνα Αγιου Δημητριου και μετα απο τρια συνεχομενα παιχνιδια χωρις νικη επεστρεψε στις επιτυχιες και σε θετικο προσημο οσο αφορα τα συνολικα της αποτελεσματα τη φετινη σεζον (7 νικες - 6 ηττες).
Ο αγωνας διηρκεσε 1 ωρα και 39 λεπτα, ηταν ο πρωτος αγωνας μας που μεταδοθηκε ζωντανα απο τη web-TV του συλλογου - με αψογη τηλεοπτικη εικονα - ειχε και παλι αρκετους φιλους της ομαδας στην εξεδρα και τον διαιτητευσαν η Παναγιωτα Ραντσιου και η Καλλιοπη Λιδωρικιωτη χωρις ουσιαστικα προβληματα.
Φορτσατα μπηκαμε στο πρωτο σετ, αποκτησαμε γρηγορα σημαντικο προβαδισμα και δε δυσκολευτηκαμε να το κερδισουμε με σκορ 25-11. Στο 23-9 εγινε και το highlight του αγωνα, οταν σε επιθεση της Πωλινας Πατραμανη η αμυνα των φιλοξενουμενων κατεληξε στο καλαθι του μπασκετ και το 'τριποντο' πανηγυριστηκε δεοντως απο την εξεδρα!
Με συνεχομενα λαθη ξεκινησαμε το δευτερο σετ με αποτελεσμα το σκορ να φτασει το 3-9 εις βαρος μας. Οι φωνες του coach και η εισοδος της Ριας Αναγνωστου ξυπνησαν προσωρινα την ομαδα αλλα κακες επιλογες κυριως στην επιθεση χαρισαν το δευτερο σετ στις Μπραχαμιωτισσες με τελικο σκορ 17-25.
Απο κοντα πηγαν οι δυο ομαδες στο τριτο σετ με τη δικια μας παντως να προηγειται σε ολη τη διαρκεια του. Τα αμυντικα κενα εκαναν παλι την εμφανιση τους οπως σε ολα τα τελευταια παιχνιδια, οφειλομενα κυριως στη χαμηλη κινητικοτητα που εμφανιζει η ομαδα οταν αμυνεται. Προς το τελος του σετ ξεκολλησαμε στο σκορ και το κερδισαμε τελικα με 25-20.
Πιο ευκολα απο οτι δειχνει το τελικο 25-20 κερδισαμε και το τεταρτο σετ. Η Πατραμανη εμεινε 6 ποντους στο σερβις ( απο το 4-1 ως το     10-1), η Λιουκα αλλους 6 (απο το 12-9 ως το 18-9), η Λουκια Νακου πηρε σε μικρο χρονικο διαστημα 4 απο τους γνωστους θεαματικους ποντους της και το κερασακι στην τουρτα εβαλε η Χριστινα Ηλιοπουλου που καταφερε σε αμυντικη προσπαθεια να βρει τρυπα στην αμυνα των αντιπαλων και να χριστει σκορερ!
Η Πατραμανη με 18 ποντους (2 ασους) ξεχωρισε για δευτερο συνεχομενο παιχνιδι. Οι κεντρικες μας βοηθησαν κυριως στο μπλοκ, η Οικονομοπουλου με 13 ποντους (5 μπλοκ) και η Τσελεπη με 12 ποντους (5 μπλοκ). Ακολουθησαν η Νακου με 10 ποντους (3 ασους) και η Λιουκα με 7 ποντους. Λημναιου 3 ποντοι (2 μπλοκ), Αναγνωστου 3 ποντοι και Βασιλακη 2 ποντοι συμπληρωσαν τον πινακα του σκοραρισματος. Ας σημειωθει παντως οτι παρα τη χαμηλη βαθμολογικη τους θεση και το χαμηλο μεσο ορο ηλικιας οι φιλοξενουμενες επαιξαν εξαιρετικη αμυνα, που ηταν αλλωστε και ο λογος που το παιχνιδι παρουσιαστηκε απροσμενα ενδιαφερον. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Νακου, Τσελεπη, Μοκα, Οικονομοπουλου, Πατραμανη, Λιουκα, Ηλιοπουλου Χ.(L), Κουσουλη, Βασιλακη, Λημναιου, Καλαντζη Μ.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασοπουλου(C), Τζιντη, Βροντακη, Σαχπατζιδου, Πουλογιαννοπουλου, Σωτηροπουλου Β., Σωτηροπουλου Κ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου