Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ποδαρικο με το αριστερο

Σε κακο βραδυ βρεθηκε το συνολο σχεδον των παικτριων της γυναικειας μας ομαδας στο πρωτο παιχνιδι της νεας χρονιας, εντος εδρας και με αντιπαλο την ομαδα της Παλληνης. Το τελικο 1-3 εις βαρος μας ηρθε σε μια ωρα και 39 λεπτα και απογοητευσε τους και παλι αρκετους οπαδους της ομαδας, που παρακολουθησαν το παιχνιδι στο κλειστο της Κοκκινιας.
Μεχρι και το +5 φτασαμε την υπερ μας διαφορα στο πρωτο σετ (17-12) αλλα οι φιλοξενουμενες αρχικα ισοφαρισαν σε 19-19 και τελικα πηραν το σετ με σκορ 23-25.
Μουδιασμενη και υποτονικη η ομαδα μας και στο δευτερο σετ προεβαλε ακομα μικροτερη αντισταση χανοντας το και αυτο με σκορ 16-25.
Η εισοδος της Παναγιωτας Λημναιου στο παιχνιδι και η βελτιωση της Πωλινας Πατραμανη εδωσαν μια προσωρινη ωθηση στην ομαδα που μειωσε σε 1-2 παιρνοντας το τριτο σετ με σκορ 25-23.
Μια απ' τα ιδια το τεταρτο σετ. Πολλα ατομικα λαθη και χαμηλη ενεργεια απο τα κοριτσια μας με αποτελεσμα το σετ να καταληξει ευκολα στις φιλοξενουμενες με σκορ 18-25.
Τα στατιστικα ειναι αναξια αναφορας για τις περισσοτερες παικτριες μας. Για την ιστορια θα αναφερουμε τους 16 ποντους της Πατραμανη και τους 4 'θρασεις' ποντους της Χρυσανθης Βασιλακη απεναντι σε ενα ψηλο και εμπειρο διδυμο αντιπαλων μπλοκερ.
Καλη διαιτησια απο τους Αλεξανδρο Σταριδα και Φωτη Μαρκατη. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος). Αναγνωστου(c), Νακου, Μοκα, Οικονομοπουλου, Τσελεπη, Λημναιου, Βασιλακη, Λιουκα, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Πατραμανη, Ηλιοπουλου Χ.(L)
ΠΑΛΛΗΝΗ: (Ξεροβασιλας), Μπαγια(c), Πολιτη Σ., Μπιτσακου, Πολιτη Μ., Βερναδου, Παναγιωτιδου, Σταθη, Βορβολακου, Βαρδα, Γρισπου, Γιαννουλη Μ.(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου