Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Κριμα ...

Τριτη συνεχομενη ηττα για τη γυναικεια μας ομαδα και τελειωσαμε προσωρινα με την πρωτη τετραδα του βαθμολογικου πινακα. Εκτος εδρας αυτη τη φορα και με αντιπαλο την ομαδα του Παπαγου. Εντυπωσιακη για μια ακομα φορα η παρουσια των φιλων της Νικης, που στην κυριολεξια υπερτερησαν αριθμητικα των φιλων των γηπεδουχων.
Ασκοπα σπαταλησαμε το πρωτο σετ με κακες επιθεσεις και ανορθοδοξο στησιμο. Ενας συνδυασμος μονιμων και περιστασιακων απουσιων και της αναποφευκτης ως εκ τουτου απειριας της ομαδας εκαναν ευκολη τη δουλεια των γηπεδουχων, που επικρατησαν ευκολα με σκορ 18-25.
Στο ιδιο τεμπο ξεκινησε και το δευτερο σετ με αποτελεσμα το σκορ να φτασει γρηγορα στο 7-17 εις βαρος μας. Σ'εκεινο το σημειο ανελαβε το σερβις η Λουκια Νακου και εμεινε στη γωνια του τερεν επι 10 ολοκληρους ποντους. Σε συνδυασμο με την κατακορυφη ανοδο της Πωλινας Πατραμανη (14 ποντοι στο ματς), που απ'οτι φαινεται χρειαζεται ενα σετακι σε καθε αγωνα για να ζεσταθει, το παιχνιδι εγινε ντερμπυ και το σετ χαθηκε στις λεπτομερειες με σκορ   26-28.
Απο κοντα πηγαν στο σκορ οι δυο ομαδες στο τριτο σετ. Λουσιανα Τσελεπη και Μαργαριτα Οικονομοπουλου πηραν απο 3 μπλοκ η καθε μια και η ομαδα μας προηγηθηκε με σκορ 18-16. Το συνηθισμενο black-out του τριτου σετ ομως εκανε παλι την εμφανιση του, το σκορ εφτασε το 18-22 και παρα την καθυστερημενη αντιδραση μας εμεινε στον Παπαγου με 20-25.
Επι 12(!) χρονια επαιζε σε τετοιες θεσεις που οι υποδοχεις την εκρυβαν απο το αντιπαλο σερβις. Οι πρωτογνωρες ελλειψεις που αντιμετωπιζει η Νικη φετος αναγκασαν τον coach να δοκιμασει τεταρτο διαφορετικο λιμπερο για φετος τη διαγωνιο μας Αγγελικη Λιουκα. Ειναι κριμα που και διαθετουμε πολυ καλες - προσωρινα απουσες - λιμπερο αλλα και η ιδια μαλλον θα επιθυμει να επιστρεψει στη φυσικη της θεση οταν το επιτρεψουν οι συνθηκες. Με τρια μολις λαθη σε 1 ωρα και ενα τεταρτο παιχνιδιου, παιρνει δικαιωματικα τον τιτλο της κορυφαιας του αγωνα.
Πολυ κακη βραδια για το διαιτητικο διδυμο Φωτη Μαρκατη και Μαριας Χαμπιλου και ιδιαιτερα για τον πρωτο διαιτητη του αγωνα. Τουλαχιστον τεσσερεις επιθεσεις κοντα στα ορια του τερεν χρεωθηκαν αναποδα αλλες μεσα και αλλες εξω. Και αν γι'αυτες ευθυνεται και η απουσια εποπτων πως μπορει κανεις να δικαιολογησει επιθεση που χρεωθηκε λανθασμενα εκτος της αντενας που απεχει μερικα εκατοστα απο τη σκαλα του; Να μη μιλησουμε και για τις πιαστες και διπλες μπαλιες που αντιμετωπιστηκαν με δυο μετρα και δυο σταθμα και επαιξαν βαρυνοντα ρολο στα αμφιρροπα δυο τελευταια σετ. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΑΠΑΓΟΥ: (Πουμπουρας), Γονιου(c), Βασσαλου, Παπασηφακη, Χατζησωκρατη, Χρυσομαλλη, Θανοπουλου, Μιχαηλιδη, Δουκα, Βλαγκα, Ιλανιδου, Κατσικα, Πασιαλη(L)
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Βασιλακη, Μοκα, Νακου, Οικονομοπουλου,Τσελεπη,Πατραμανη,Λιουκα(L)
Υ.Γ.1: Με την ομαδα του Παπαγου μας συνδεουν πολλα εντος και εκτος σαλας του βολλεϋ. Ιδιαιτερα με τους προπονητες και τη διοικηση της ομαδας οι σχεσεις μας ειναι κατι παραπανω απο απλως φιλικες. Ορισμενοι ομως ανοητοι οπαδοι της φορουν το τζινακι τους και πανε στο saloon για να εκτονωθουν απο την παντοφλα που τρωνε στο σπιτι. Η υπομονη μας τελειωσε την επομενη φορα θα δοκιμασουν μποτα 46 νουμερο.
Υ.Γ.2: Περιμεναμε καιρο να το ανακοινωσουμε και επισημα: η τζουνιορ εξεδρα μας αυξανεται και πληθυνεται αφου η ακραια μας Ντινα Μαρκου μπηκε στον τεταρτο μηνα της εγκυμοσυνης της. Οι ευχες ολων μας τη συνοδευουν.
Υ.Γ.3: Στο τμημα των φωτογραφιων προστεθηκαν οι νεοτερες ηλικιες του τμηματος μας και μπορειτε πλεον να τις χαρειτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου