Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Επιτελους, ανασανε!

Βαρεως εφεραν τη μοναδικη εως τωρα ηττα τους οι πρωτοποροι του πρωταθληματος και με μεγαλο ενθουσιασμο πανηγυρισαν τη δυσκολη αλλα δικαιη εντος εδρας νικη τους με αντιπαλο τη γυναικεια μας ομαδα. Τωρα βεβαια φιλε Κ... οσο και αν χαιρομαστε με τους ποντους που παιρνει η ομαδα μας, το να χοροπηδαμε απο χαρα σε σερβις-φιλε-ποντο ή σε επιθεση-αουτ του αντιπαλου, το λιγοτερο υπερβολη θα μπορουσε να χαρακτηριστει και καλη εντυπωση σιγουρα δεν κανει.
Σε καθε περιπτωση με σκορ 19-25 τελειωσε το πρωτο σετ εξ αιτιας κυριως του πακετου μετρια οργανωση - μετριες επιθεσεις που χαρακτηρισε το παιχνιδι μας. Ειναι χαρακτηριστικο οτι μονο το 63% των ποντων μας προηλθε απο δικες μας ενεργειες με το υπολοιπο να οφειλεται σε λαθη των γηπεδουχων.
Η πολυ βελτιωμενη συνεργασια της Λουκιας Νακου (10 ποντοι, 3 ασοι,   2 μπλοκ) με την Αγγελικη Λιουκα (13 ποντοι, 2 μπλοκ, 1 ασος) αλλαξαν τα δεδομενα στο δευτερο σετ. Παρα τη σθεναρη αντισταση της ομαδας του Χαλανδριου το ματς ηρθε στα ισα και το σετ στην πλευρα μας με σκορ 25-22 με το 80% των ποντων μας να οφειλεται σε δικες μας ενεργειες.
Νεα αντιστροφη της εικονας του παιχνιδιου στο τριτο σετ. Το κακο ξεκινημα δημιουργησε μια σημαντικη διαφορα και παρ'οτι μετα το μεσον του σετ ισορροπησαμε το παιχνιδι, το σετ κατεληξε σχετικα ευκολα στο Π.Α.Κ. με σκορ 14-25, με το 78% παντως των ποντων της ομαδας μας να ειναι δικο της δημιουργημα.
Χαμενη ευκαιρια αποδειχτηκε το τεταρτο σετ. Παιχτηκε κακης ποιοτητας βολλεϋ, νευρικοτητα διακατειχε και τις δυο ομαδες και παρ'οτι μολις το 47% των ποντων μας οφειλοταν σε δικες μας προσπαθειες δεν εκμεταλλευτηκαμε τα πολλα λαθη των γηπεδουχων και το σετ τελειωσε με 19-25 εις βαρος μας.
Το 'Μαρκος Παπαδακης' μας εχει συνηθισει σε πιο θερμες εξεδρες και μαλιστα παρα το γεγονος οτι η ομαδα του Χαλανδριου προηγειται - παρα μια ηττα αηττητη - στην κανονικη περιοδο του πρωταθληματος. Τον αγωνα διαιτητευσαν με μικρα λαθη, που δεν επηρεασαν το τελικο αποτελεσμα οι Αλεξανδρος Σταριδας και Στεφανος Ευαγγελου. Οι συνθεσεις των ομαδων:
Π.Α.Κ. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: (Λεβαντης), Παυλιδου(c), Μαυριδη, Λιαρουτσου Μ., Φραγκα, Βαμβακοπουλου, Τρακα, Λιαρουτσου Δ., Μηλιωνη, Βουντα Ε., Ιμπραχημ, Βουντα Α., Φουσιανη(L)
NIKH: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Λημναιου, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Πατραμανη, Βασιλακη, Μοκα, Νακου, Λιουκα, Οικονομοπουλου, Τσελεπη, Ηλιοπουλου Χ.(L) 


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου