Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Καθε αρχη και δυσκολη

Με εκτος εδρας ηττα ξεκινησε τις υποχρεωσεις της για το πρωταθλημα των παγκορασιδων η νεοτατη απο τις τρεις αγωνιστικες ομαδες μας. Επι τρια σετ εδωσε γερη μαχη με το αντιστοιχο συγκροτημα του Κολλεγιου Αθηνων αλλα τα ατομικα λαθη τη λυγισαν στα δυο τελευταια σετ απεναντι σε μια ομαδα που παρουσιαστηκε πολυ βελτιωμενη σε σχεση με τις παρουσιες της των τελευταιων χρονων.
Με δυο πασαδορους και χωρις λιμπερο παραταχθηκε στον αγωνιστικο χωρο η ομαδα μας. Μετα το αρχικο 6-4 με το οποιο προηγηθηκαμε το Κολλεγιο περασε μπροστα με μικρη διαφορα την οποια συντηρησε μεχρι τελους του σετ, κερδιζοντας το με σκορ 21-25.
Μουδιασμενα ξεκινησαμε το δευτερο σετ με αποτελεσμα οι γηπεδουχοι να προηγηθουν με σκορ 3-9. Η Ελενα Σκεπεντζακη εμεινε στο σερβις μεχρι το 9-9, η Αθηνα Λωλη πετυχε πεντε ασσους σε δυο δοσεις και παρα τα τεσσερα χαμενα σερβις το σετ κατεληξε στην πλευρα μας με σκορ 25-22.
Παλι πισω βρεθηκαμε στην αρχη του τριτου σετ με σκορ 3-6 αυτη τη φορα. Η Ευα Καλαρα εμεινε για εφτα(!) ποντους στο σερβις, εκανε το σκορ 10-6 και η μαχη των δυο ομαδων αναψε. Αποτελεσματικοτερη η δικια μας καταφερε να παρει και αυτο το σετ με σκορ 25-21.
Πολλα ατομικα λαθη οπως προειπαμε χαρακτηρισαν το παιχνιδι μας στο τεταρτο σετ. Μεχρι το 11-12 ειμαστε μεσα στο παιχνιδι αλλα το δευτερο μισο του σετ ηταν ενα απογοητευτικο 2-13 και το σετ κατεληξε στο Κολλεγιο με σκορ 13-25.
Παρομοια εικονα παρουσιασαμε και στο πεμπτο σετ. Στην αλλαγη τερεν το ματς ηταν ηδη στο 3-8 και το σετ κατεληξε φυσιολογικα στις γηπεδουχες με 8-15.
Πολυ καλη εμφανιση απο την Αθηνα Λωλη με 16 ποντους (7 ασσους). Την ακολουθησε η αρχηγος Χρυσανθη Βασιλακη με 11 ποντους (5 ασσους). Σε καθε περιπτωση παντως η ομαδα περιμενει περισσοτερα απο τις δυο τους μιας και εχουν πολλες παραστασεις απο ανωτερο και ... πολυ ανωτερο ηλικιακα επιπεδο.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Βασιλακη(c), Μπεγκα, Σκεπεντζακη, Πουλαδακη, Λωλη, Καλαρα, Καλτσα, Καργιου, Μελα, Γεροδημου, Τσαραγκλη, Δεναξα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου