Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

Και οι 7 ηταν υπεροχες!

Προς στιγμην ο τιτλος της αναρτησης ηταν 'Και οι 340 ηταν υπεροχοι!' αναφερομενος στα 340 εισιτηρια που κοπηκαν για την ενισχυση του Ταμειου Αλληλοβοηθειας Ευπαθων Κοινωνικων Ομαδων Δημου Αμαρουσιου. Τελικα ομως ενα μεγαλο 'Μπραβο' ειναι αρκετο για ολους αυτους τους καλους ανθρωπους που ηρθαν σε δυσκολους καιρους να δωσουν τη μικρη αλλα σημαντικη συνεισφορα τους σε κεινους που βιωνουν τις δυσκολιες στο μεγιστο βαθμο.
Ο τιτλος λοιπον πηγαινει δικαιωματικα στα κοριτσια της γυναικειας ομαδας που πραγματοποιωντας μια απο τις καλυτερες φετινες τους εμφανισεις πηραν μια ατυπη ρεβανς απο τη Σχολη Μωραϊτη για την ηττα με 2-3 σετ του πρωτου γυρου. Μια ωρα και 41 λεπτα διηρκεσε ο αγωνας που αποζημιωσε με το παραπανω τους πολλους και θερμους φιλους της ομαδας.
Αμφιρροπα εξελιχθηκε το πρωτο σετ. Βρεθηκαμε πισω με 17-21, περασαμε μπροστα με 23-22 και τελικα χασαμε το σετ με 23-25 παρα το πολυ καλο μπλοκ μας το οποιο ομως δεν εκφραστηκε και σε αντιστοιχους ποντους.
Αποτελεσματικοτερες επιθεσεις και πιο καλοστημενη αμυνα χαρακτηρισε το παιχνιδι μας στο δευτερο σετ. Ειμαστε συνεχεια μπροστα στο σκορ, μετατρεψαμε σε περισσοτερους ποντους το και παλι εξαιρετικο μπλοκ μας και τελικα πηραμε το σετ με 25-15.
Η ομαδα του Ζωη Καλαμποκη προσπαθησε να μας κανει τη ζωη δυσκολη αλλα το νερο ειχε μπει στο αυλακι και η αυτοπεποιθηση των παικτριων μας ειχε φτασει στο ζενιθ. Παλι ειμαστε συνεχεια μπροστα στο σκορ και το τελικο 25-14 ειναι απολυτα αντιπροσωπευτικο της εικονας του τριτου σετ.
Ας σημειωθει εδω οτι σε ολη τη διαρκεια του αγωνα χασαμε αρκετα σερβις (11 συνολικα) χωρις ομως αυτο να αποτελεσει τελικα τροχοπεδη για την επικρατηση. Το τεταρτο σετ ηταν και το πιο ξεκουραστο αφου ολοκληρωθηκε με 25-10 υπερ μας. 
Θα ηταν αδικο να πουμε απλως οτι δεν υπαρχει αθλητρια μας που να υστερησε. Οσες χρησιμοποιηθηκαν επαιξαν με παθος και μυαλο συναμα, μην αφηνωντας στο Νωντα Μπαϊμπο πολλα περιθωρια αλλαγων και δοκιμων. Η Λουκια Νακου εκανε ισως το καλυτερο φετινο της παιχνιδι οργανωνοντας αψογα, αμυνομενη 'ηρωϊκα' και πετυχαινοντας και την ταριφα της των 10 ποντων (4 ασοι, 2 μπλοκ). Η captain Ρια Αναγνωστου ηταν μεσα σε ολες τις φασεις υποδοχης και αμυνας πετυχαινοντας ομως και 9 ποντους (3 ασοι, 2 μπλοκ). Σχεδον αλανθαστη και παλι η Χριστινα Ηλιοπουλου εξελισσεται αργα και σταθερα σε μαιτρ της σωστης τοποθετησης οταν η ομαδα μας αμυνεται.
Χαμος εγινε στην επιθεση! Απο ενα σετ τραβηξε το σκοραρισμα  η καθε μια απο τις επιθετικες μας. Το χορο ανοιξε η Αγγελικη Λιουκα με 15 ποντους (5 μπλοκ). Τη σκυταλη πηρε η Πωλινα Πατραμανη που το παρατραβηξε(!) αφου εφτασε τους 21 ποντους (3 ασοι). Η Λουσιανα Τσελεπη ακολουθησε με παρτι πανω στο φιλε και 16 ποντους (7 μπλοκ). Και τον πανηγυρικο τονο εδωσε η Μαργαριτα Οικονομοπουλου με 16 ποντους (5 ασοι, 5 μπλοκ).
Σπανια αγωνας τεσσαρων σετ αφηνει το 'ποινικο μητρωο' των διαιτητων καθαρο. Πραγματικα ομως δυσκολευομαστε να βρουμε μια εστω αμφισβητουμενη φαση στη διαιτησια και του 'νεου' Κωνσταντινου Καλοφωλια αλλα και του 'παλιου' Παναγιωτη Καπανταη. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Μοκα, Κουσουλη, Καλαντζη Μ., Βασιλακη, Νακου, Πατραμανη, Οικονομοπουλου, Τσελεπη, Λιουκα, Ηλιοπουλου Χ.(L)
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: (Καλαμποκης), Δρακονταειδη(c), Στεφοπουλου, Κουτσια, Παπαδαμαντιου, Χριστιδου, Πετρουλακη, Κρικου, Σαβραμη, Διαβαστη, Παριση, Παϊκου(L) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου