Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Πανε χρονια ...

... απο την τελευταια φορα που παρακολουθησαμε ζωντανα - για την ακριβεια μεσω webTV - σετ που να ληξει 32-30! Και για να ειμαστε ειλικρινεις, αφου δοκιμαστηκε η ψυχικη αντοχη των θεατων, αξιζουν πολλα μπραβο στις αθλητριες μας για τα σιδερενια νευρα που επεδειξαν κατα τη διαρκεια του τεταρτου σετ του εντος εδρας αγωνα της ομαδας των κορασιδων μας με την αντιστοιχη ομαδα της Γκραβας.
Με βροχη τα χαμενα σερβις (6!) απο την πλευρα μας ξεκινησε το πρωτο σετ με αποτελεσμα να βρισκομαστε συνεχεια πισω στο σκορ. Στο παιχνιδι μας κρατησε στην κυριολεξια η 'super Pam' Παναγιωτα Ξενακη με τους 6 ποντους της και τη γενικοτερη ταλαιπωρια στην οποια υπεβαλε τις αντιπαλες επιθετικες πανω στο φιλε. Ο Φωτης Μαντζιος πηρε το δευτερο ταϊμ-αουτ που εδικαιουτο στο 17-20 εις βαρος μας και εφερε τα πανω-κατω στο παιχνιδι. Τρεις συνεχομενοι ποντοι της Νεφελης Τσελου και τρεις ασοι της νεοεισελθουσας Αθηνας Λωλη, που εμεινε ως το 25-20 στο σερβις εγειραν τελικα το σετ προς την πλευρα μας.
Καλυτερα ξεκινησαμε το δευτερο σετ αλλα σταδιακα οι Πατησιωτισσες ισορροπησαν το παιχνιδι και περασαν και μπροστα με 9-11. Η βελτιωση της υποδοχης μας, η ανοδος της αποδοσης της Βαλιας Κουσουλη (10 ποντοι στο ματς) και η σταθερα παρουσα σε ολα τα σετ Ξενια Τσεκενη ξεκαθαρισαν το τοπιο και το σετ κατεληξε και αυτο στα χρωματα μας με το ιδιο σκορ 25-20. Η γνωστη ζωηρη εξεδρα μας εδωσε ρεστα με συνθηματα και επευφημιες και επικεφαλης τον ανεξαντλητο Δ.Μ.!
Το χειροτερο σετ της μεχρι τωρα σεζον ηταν το τριτο για την ομαδα μας. Με αλλαγμενα τα 4/6 της αρχικης συνθεσης η υποδοχη μας χαλασε με αποτελεσμα και η οργανωση του παιχνιδιου μας να χασει σε ποιοτητα και παρ'οτι ο coach εξαντλησε τα ταϊμ-αουτ στο 3-10 το σετ κατεληξε ευκολα στις φιλοξενουμενες με σκορ 10-25.
Τρομερη μαχη εγινε οπως προειπαμε στο τεταρτο σετ. Ναι μεν ειμαστε συνεχεια μπροστα στο σκορ αλλα με βραχεια παντα κεφαλη. Η Ξενακη εξασφαλισε τον τιτλο της Μ.V.P. οχι μονο με τους 10 συνολικα ποντους στο παιχνιδι αλλα και με τις τεσσερεις αμυνες με πτωση που εβγαλε στο τελευταιο σετ. Η Χρυσανθη Βασιλακη μπηκε στο κλιμα του αγωνα στις κρισιμες επιθεσεις του τελους και ιδιαιτερα μετα την για πρωτη φορα ισοφαριση σε 18-18. Χασαμε και παλι 6 σερβις - μαλιστα τα τεσσερα μετα το 22-23 εις βαρος μας, χρειαστηκαμε 2 ωρες παρα τρια λεπτα για να ολοκληρωσουμε τον αγωνα αλλα τελικα φυγαμε χαμογελαστοι απο το γηπεδο.
Τον υπνο του πρεπει να εχει χασει ο Φωτης Μαντζιος με τους 'ευχαριστους' πονοκεφαλους που του προκαλει πλεον η επιλογη πασαδορου αναμεσα στη Βασιλικη Ηλιοπουλου και τη Σοφια Χριστοφιδη. Αντιθετα ησυχος κοιμαται στη θεση του λιμπερο, αφου η Χριστινα Ηλιοπουλου εκανε το πρωτο της λαθος στο παιχνιδι στο 17-16 του τεταρτου σετ.
Η συνθεση μας: (Μαντζιος), Κουσουλη(c), Ηλιοπουλου Β., Μαστρογιωργη, Δημητριου(L), Ξενακη, Μητραβελα, Τσελου, Λωλη, Χριστοφιδη, Τσεκενη, Βασιλακη, Ηλιοπουλου Χ.(L) 
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου