Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

3X3 Ανοιξιατικα!

Αν και εχουμε ηδη φτασει στις 6 Ιουνιου, το 2ο 'Τουρνουα Ανοιξης' εφτασε αισιως στην 4η αγωνιστικη του και η γυναικεια μας ομαδα στην 3η συνεχομενη νικη της. Αντιπαλος αυτη τη φορα, τυπικα εκτος εδρας, η Σχολη Μωραϊτη με την οποια μαλιστα ισοβαθμουσαμε πριν την εναρξη του αγωνα.
Μια ωρα και τεσσερα μολις λεπτα χρειαστηκαμε για να φτασουμε στη νικη απεναντι στο συγκροτημα του Ζωη Καλαμποκη, που για να ειμαστε ειλικρινεις εκανε και αρκετες δοκιμες σε εμψυχο υλικο ενοψει της επομενης σεζον. Το πρωτο και το τριτο σετ ηταν τα πιο αμφιρροπα ενω το δευτερο το πηραμε με μεγαλυτερη ανεση. Τα επιμερους σκορ των σετ ηταν 25-19, 25-11, 25-20.
Αν ομως ο coach  της Σχολης Μωραϊτη απολυτα δικαιολογημενα εκανε τις δοκιμες του, ο δικος μας coach Νωντας Μπαϊμπος συνεχισε με επιτυχια τη σταδιακη ενσωματωση των νεανιδων και κορασιδων του συλλογου στη γυναικεια ομαδα. Η Βαλια Κουσουλη επαιξε για τριτο συνεχομενο παιχνιδι, η Χρυσανθη Βασιλακη για δευτερο και η Λυδια Καλαντζη εκανε το πρωτο της παιχνιδι με την κυανερυθρη εμφανιση. Μπορει να ακουγεται μελο αλλα ειναι περα για περα αληθινο: ειναι σπουδαια στιγμη για ενα συνοικιακο σωματειο τα δικα του παιδια να αλλαζουν την εμφανιση των υποδομων με την εμφανιση της πρωτης ομαδας. Και ειναι ευτυχια για τη Νικη οτι και οι μικροτερες φαινεται απολυτα να κατανοουν και να απολαμβανουν τη στιγμη αλλα και οι μεγαλυτερες με ευγενεια και ικανοποιηση να τις δεχονται στις ταξεις τους.
Γιωργος Τουμπανακης και Κορινα Μαυρικιδου εκαναν μια καλη διαιτησια με ενα μονο σοβαρο υπερ μας λαθος, που και αυτο αντιμετωπιστηκε απο τον coach Ζωη με το γνωστο χιουμοριστικο του τροπο!                Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: (Καλαμποκης), Σαβραμη(c), Παπαδαμαντιου, Γεννηματα, Κουτσια, Παϊκου(L), Τσαμτση, Στεφοπουλου, Χρηστιδου, Πλαση, Στεφοπουλου Β.(L), Φλωρου, Διαβαστη.
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Μαρκου(c) 9 (50% υπ., 6/18 επ., 2 ασ., 1 μπλ.), Νακου 9 (5 ασ.), Αργυριαδου 12 (50% υπ., 10/27 επ., 2 μπλ.), Καλαντζη Λ., Βητου(L) (75% υπ.), Κουσουλη 1 (1 ασ.), Βασιλακη 2   (2/4 επ.), Οικονομοπουλου 11 (7/8 επ., 1 ασ., 3 μπλ.), Λημναιου, Μοκα 2     (1/3 επ., 1 ασ.), Λιουκα 8 (7/13 επ., 1 ασ.)      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου