Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Το αγωνιστικο επιπεδο της Α2 εχει πεσει

Τελευταιος στη σειρα των παρουσιασεων των προπονητων των ομαδων που συμμετεχουν στο 2ο 'Τουρνουα Ανοιξης', ο coach της Παλληνης Βασιλης Ξεροβασιλας γνωστος και απο τη θητεια του σαν παικτης ομαδων της Α1 εθνικης κατηγοριας.
Τι προβλεπεις coach για το φετινο πρωταθλημα της κατηγοριας μας;
Το προβλεπω δυσκολο και ενδιαφερον σαν το περσινο και γιατι οχι και καλυτερο. Αλλωστε απο τους περσινους πρωταγωνιστες μονο ο Αστερας Αγιου Δημητριου θα ειναι απων.
Η ομαδα σου εκανε ιδιαιτερα καλη πορεια στην περσινη σεζον. Θα υπαρξει αναλογη συνεχεια φετος;
Η περσινη μας προσπαθεια ηταν περαν των προσδοκιων μας γιατι κατα τη διαρκεια της χρονιας ειχαμε πολλους και σοβαρους τραυματισμους. Νομιζω οτι φετος -αν δεν εχουμε τραυματισμους- θα ειμαστε ακομα πιο ανταγωνιστικοι.
Πως βλεπεις τις αλλαγες στην Α2; Επηρεαζουν τη δικη μας κατηγορια;
Το επιπεδο της Α2 εχει πεσει σημαντικα κυριως λογω της προσθηκης πολλων ομαδων απο την περιφερεια. Καταλαβαινω την αγωνια της ομοσπονδιας να τονωσει το αθλημα στην επαρχια αλλα σε καθε περιπτωση ανταγωνιστικο πρωταθλημα με τοσες πολλες ομαδες δε γινεται. Οσο για την κατηγορια μας η ολη κατασταση την εχει σαφως δυναμωσει. Πολλες παικτριες εχουν πια λογους να παιξουν στις ομαδες μας αφου πολλες φορες το πρωταθλημα μας ειναι πιο ενδιαφερον απο της παραπανω κατηγοριας.
Εχεις πισω σου μια σημαντικη καριερα σαν αθλητης. Πως αισθανεσαι στον παγκο;
Σου απαντω με μια μονο φραση: ειναι στιγμες που κανω την κινηση να μπω στο παρκε!
Ειναι αραγε διαφορετικη η καθοδηγηση μιας γυναικειας ομαδας απο μια αντρικη;
Εχει σαφως ιδιαιτεροτητες. Η προπονηση των γυναικων ειναι πιο ευχαριστη γιατι εχουν περισσοτερη διαθεση να ακολουθησουν οδηγιες. Επισης συνηθως βαζουν ψηλα τον πηχυ των φιλοδοξιων τους και ποτε σχεδον δεν εξαρτουν τις φιλοδοξιες τους απο τα πιθανα οικονομικα οφελη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου