Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Απονομες και βραβευσεις 2ου 'Τουρνουα Ανοιξης'

Μετα τα πολυ ενδιαφεροντα σε εξελιξη παιχνιδια της ημιτελικης και τελικης φασης του 2ου 'Τουρνουα Ανοιξης' ηρθε και μια πολυ συμπαθητικη τελετη ληξης για να 'δεσει το γλυκο'. Μετα απο μια συντομη αποφωνηση του εφορου μας Βασιλη Καλαντζη με ευχαριστιες προς ολους τους καθ' οιονδηποτε τροπο συμμετεχοντες στο τουρνουα, ηρθε η ωρα των απονομων και ατομικων βραβευσεων.
Ο γενικος γραμματεας της Νικης Κωστας Παπακωνσταντινου απενειμε τα διπλωματα συμμετοχης στις αθλητριες της Σχολης Μωραϊτη και το επαθλο της καλυτερης πασαδορου στη Χρυσομαλλη του Παπαγου.
Ο αντιπροεδρος του συνδεσμου διαιτητων της Αθηνας Παναγιωτης Καπανταης απενειμε το κυπελο της 3ης θεσης στην ομαδα της Παλληνης και το επαθλο του καλυτερου υποδοχεα στην Κορακοβουνη του Παπαγου.
Ο εφορος της Νικης Βασιλης Καλαντζης απενειμε το κυπελο της 2ης θεσης στην ομαδα του Παπαγου και το επαθλο της M.V.P. στη Μαρκου της ομαδας μας.
Ο χορηγος της Νικης και του τουρνουα Γιωργος Λιουκας απενειμε το επαθλο της καλυτερης επιθετικου στη Βλατακη της Παλληνης.
Ο μουσικος επιμελητης του τουρνουα Δημητρης Μενεγης απενειμε το επαθλο της καλυτερης libero στη Βητου της ομαδας μας.
Ο προπονητης και στατιστικολογος του Παπαγου Γιωργος Κερκινες απενειμε το επαθλο της καλυτερης blocker στην Οικονομοπουλου της ομαδας μας.
Και τελος η προεδρος της Παλληνης Ευγενια Παπαγεωργιου απενειμε το κυπελο της 1ης θεσης στην ομαδα της Νικης Αμαρουσιου.
Η βραδυα εκλεισε με ωραιο μπουφε που επιμεληθηκαν οι αθλητριες(!) που συμμετειχαν στο τουρνουα φορωντας για λιγες ωρες το σκουφο και την ποδια του σεφ στη θεση των επιγονατιδων και των αθλητικων κολαν. Γυναικες ετοιμες για ολα, ραντεβου το Σεπτεμβρη στο πρωταθλημα της σεζον 2012-13! Και για εικονα απο τις απονομες:
http://www.youtube.com/watch?v=BFNkp_pWuC8&feature=plcp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου