Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Ποιος ειπε οτι οι μικροι τελικοι ειναι αδιαφοροι;

Ενα ακομα παιχνιδι με πολυ ενδιαφερουσα εξελιξη, εναλλαγες στο σκορ και μεγαλη επιθυμια των δυο ομαδων για την κατακτηση της νικης επιφυλαξε η τελευταια μερα του 2ου 'Τουρνουα Ανοιξης' στους εντυπωσιακα πολλους θεατες που το παρακολουθησαν. Παλληνη και Σχολη Μωραϊτη παλεψαν επι μια ωρα και 25 λεπτα στον μικρο τελικο του τουρνουα, δινοντας πολλες φορες την ευκαιρια στην εξεδρα να χειροκροτησει τις προσπαθειες των αθλητριων των δυο ομαδων στην τελευταια 'παρασταση' της χρονιας.
Το πρωτο σετ κατεληξε σχετικα ευκολα στα χερια της Παλληνης με σκορ 25-16. Αμεσα απαντησε η Σχολη Μωραϊτη παιρνοντας το δευτερο σετ με σκορ 25-15. Ξανα περασε στην πρωτοπορια η Παλληνη κερδιζοντας το τριτο σετ με σκορ 25-16. Μεγαλη μαχη εγινε στο τεταρτο σετ που κριθηκε τελικα στις λεπτομερειες υπερ της Παλληνης με σκορ 25-23. Νικη λοιπον για την ομαδα των Μεσογειων που της εδωσε και την τριτη θεση στην τελικη καταταξη του τουρνουα.
Τον αγωνα διαιτητευσαν με επιτυχια η Ελενα Λιδωρικιωτη και ο Τασος Κουτσομπορης. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΑΛΛΗΝΗ: (Ξεροβασιλας), Μπαγια(c), Πολιτη Σοφ., Πολιτη Στ., Βορβουλακου, Μπιτσακου, Βλατακη, Βαρδα,Κουλουμεντα,Κυριοπουλου(L)
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: (Καλαμποκης), Κουτσια, Παπαδαμαντιου, Τζαμτζη, Γεννηματα, Λιανου, Κασσιμερη, Φλωρου, Σταθακη, Διαβαστη, Παριση(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου