Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Τελικος με τα ολα του!

Οι εξεδρες του κλειστου της Κοκκινιας ηταν γεματες, οι φιλοι και των δυο ομαδων ηταν 'ζωηροι' -με ενα μικρο προβαδισμα ζωηραδας στα κοριτσια των υποδομων της Νικης- και οι αθλητριες των δυο ομαδων που μονομαχησαν στον τελικο του 2ου 'Τουρνουα Ανοιξης' φροντισαν να αποζημιωσουν τον κοσμο τους βγαζοντας τον καλυτερο εαυτο τους στο παρκε επι μια ωρα και 41 λεπτα.
Για δυο σετ, η πολυ βελτιωμενη ομαδα του Παπαγου πιστεψε στη νικη και εβαλε τις βασεις για να την κατακτησει. Για αλλα δυο σετ ομως μιλησε η εμπειρια της ομαδας μας και τελικα η Νικη ηταν η νικητρια του τουρνουα. Σε καθε περιπτωση στο τελευταιο ματς της σεζον πηραμε μια γευση για το τι πρεπει να περιμενουμε απο το πρωταθλημα της περιοδου 2012-13.
Η ομαδα του Παπαγου λοιπον πηρε το πρωτο σετ με σκορ 25-22. Λιγο ελειψε να παρει και το δευτερο αφου τα κοριτσια μας βρεθηκαν για πρωτη φορα μπροστα στο σκορ στο 26-25 του σετ για να το κερδισουν τελικα με 27-25. Απο εκει και μετα ομως λιγο η αγωνιστικη αναταση της Νικης, λιγο η απογοητευση των κοριτσιων του Παπαγου εγειραν την πλαστιγγα προς τη μερια μας με αποτελεσμα να κερδισουμε τα δυο τελευταια σετ με πιο καθαρο σκορ, 25-18 το τριτο και 25-17 το τεταρτο.
Στα διαλειμματα του αγωνα ειχαμε και τα καθιερωμενα πια χορευτικα απο καλλιτεχνικες ομαδες του 2ου Λυκειου, του 2ου Γυμνασιου και του 18ου Δημοτικου που οι περισσοτερες ειναι συγχρονως και αθλητριες των υποδομων της Νικης και που εγιναν ως συνηθως δεκτες με ενθουσιασμο απο τους θεατες του αγωνα. Εικονες απο τα χορευτικα στους παρακατω συνδεσμους
http://www.youtube.com/watch?v=RlVd2_n8TS0
http://www.youtube.com/watch?v=eN077PmCSfU&feature=plcp
Κωνσταντινα Βασιλειου, Βετα Βατικιωτη και Κων/νος Μυστριωτης διαιτητευσαν ενα παιχνιδι με πολλες δυσκολες φασεις χωρις να υποπεσουν στο μεγαλο λαθος που θα αλλοιωνε και το τελικο του αποτελεσμα. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος), Αναγνωστου(c), Οικονομοπουλου, Νακου, Τσελεπη, Λημναιου, Καλαντζη Λ., Κουσουλη, Αργυριαδου, Λιουκα, Μαρκου, Μοκα, Βητου(L)
ΠΑΠΑΓΟΥ: (Πουμπουρας-Κερκινες), Χατζησωκρατη(c), Χρυσομαλλη, Γαλιγαλη, Κορακοβουνη, Μιχαηλιδη Κ., Μιχαηλιδη Α., Κατσικα, Δουκα, Βλαγκα, Στασινοπουλου, Τολια, Βασσαλου, Πασσιαλη(L)
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου