Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Η γιορτη συνεχιζεται.

Δευτερη αγωνιστικη του 'Τουρνουα Ανοιξης', και επιστροφη στο 'Σπυρος Λουης' για να αντιμετωπισουμε την ομαδα του Π.Α.Κ. Χαλανδριου. Και παλι πολυ καλη ατμοσφαιρα, με τα κοριτσια του mini-volley να ανοιγουν το προγραμμα με τα μεταξυ τους παιχνιδια και να γεμιζουν το κλειστο μας με τους πανηγυρισμους και τα χειροκροτηματα τους. Ακολουθησε η φωτογραφηση τους μαζι με τις 'μεγαλες' συμπαικτριες τους, η παρουσιαση ομαδων, διαιτητων, εφορων και το κλιμα εγινε ακομα πιο ζεστο σε ενα ουτως ή αλλως καλοκαιρινο απογευμα.
Η μουσικη ηταν και παλι παρουσα δινοντας ρυθμο σε παρκε και εξεδρα, αυτη τη φορα ομως συνοδευτηκε και απο μια ευχαριστη εκπληξη: στο τελος του πρωτου και του δευτερου σετ, δυο ομαδες κοριτσιων του                             18ου Δημοτικου Σχολειου Αμαρουσιου παρουσιασαν δυο μικρα χορευτικα προγραμματα αποσπωντας το θερμο χειροκροτημα αθλητριων και θεατων. Μικρες cheerleaders λοιπον και περιμενουμε και αλλα απο την ανεξαντλητη φαντασια των διοργανωτων.
Το παιχνιδι των γυναικων κατεληξε σχετικα ευκολα στα χερια της ομαδας μας με 3-0 σετ μεσα σε μια περιπου ωρα. 25-20, 25-18, 25-18 ηταν το επιμερους σκορ, που αδικει την ομαδα του Χαλανδριου, αφου οι διαφορες δημιουργηθηκαν στο τελος καθε σετ. Σε καθε περιπτωση τα κοριτσια μας ηταν ορεξατα, τελειωσαν ωραιες επιθεσεις, εβγαλαν αμυνες, πιεσαν με το σερβις και γενικοτερα αντιμετωπισαν το παιχνιδι σαν αγωνα πρωταθληματος. Ο Οκτωβρης ειναι μακρια ακομα αλλα ειναι 'ηλιου φαεινοτερον', οτι αν δε μας προκυψουν απροβλεπτοι τραυματισμοι και τη νεα χρονια η Νικη θα πρωταγωνιστησει και θα διεκδικησει το κατι παραπανω.
Η διαιτησια των Σαραντου Προκοπιου, Αμαντας Παναγιδη και Κορινας Μαυρικιδου ηταν προσεκτικη και δικαιη και δικαιωσε και παλι τους διοργανωτες, που αποφασισαν να υποβληθουν στην οικονομικη επιβαρυνση των αγωνων με διαιτητες απο το συνδεσμο της Αθηνας ωστε να δωσουν εναν ακομα τονο σοβαροτητας και επισημοτητας στο 'Τουρνουα Ανοιξης'
Οι συνθεσεις των ομαδων: ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος) Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Χατζηθεοδωρου, Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Λιουκα, Φουσιανη(L).
ΧΑΛΑΝΔΡΙ: (Λεβαντης) Μαυριδη, Παυλιδου, Μπρατσιακου, Λιαρουτσου, Καλλιπολιτη, Μπιτσικα, Αργυριαδου, Τρακα, Πανα, Ραχουτη(L)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου