Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Το 'Τουρνουα Ανοιξης' ξεκινα.

Η Σαρακοστη μπορει να τελειωσε προ δυο εβδομαδων, η δικη μας ομως αποχη απο τα παρκε κρατησε λιγο παραπανω και τελειωνει πανηγυρικα στις 6 το απογευμα του Σαββατου 7 Μαϊου στο κλειστο της Παλληνης με την εναρξη του πρωτου 'Τουρνουα Ανοιξης'. Οπως εχουμε προαναγγειλει, ομαδες mini-volley της Παλληνης και της Νικης θα προθερμανουν τους θεατες-φιλους του σπορ, για να ακολουθησει το κυριως μενου με τον αγωνα των γυναικειων ομαδων των δυο συλλογων.
Αλλαγες εγιναν στο καλενταρι του τουρνουα, που θα διεξαχθει σε εναν ομιλο με μονους αγωνες και θα ακολουθησουν αγωνες νοκ-αουτ μεταξυ 1ου-4ου και 2ου-3ου και τελικος της διοργανωσης, οπου οι διοργανωτες σχεδιαζουν και εκπληξεις με εξωαθλητικα θεαματα. Οι αλλαγες εγιναν αναγκαιες λογω της μη συμμετοχης τελικα στο τουρνουα του Κορωπιου και του Φοιβου Μελισσιων, που τελειωσαν ουσιαστικα τη σεζον με τη ληξη του πρωταθληματος.
Η παραμονη της εναρξης των αγωνων βρηκε αθλητριες, προπονητες και παραγοντες των ομαδων στο cafe Atelier - που ας σημειωθει ειναι και εκ των χορηγων της Νικης Αμαρουσιου - να συζητουν τις τελευταιες λεπτομερειες και να αλληλογνωριζονται και εκτος παρκε, χωρις φορμες και αθλητικες εμφανισεις. Το φωτογραφικο υλικο που ακολουθει ειναι απο αυτη τη συναντηση. Καλη αρχη, ας διασκεδασουμε με το αγαπημενο μας αθλημα χωρις την πιεση που αναποφευκτα οι βαθμολογιες και τα πρωταθληματα δημιουργουν.
Οι coach Νωντας Μπαϊμπος, Ζωης Καλαμποκης, μια αγκαλια αθλητριες απ' ολους τους συλλογους και ενας νεος αθλητης του ...... χαντμπολ, ατενιζουν το φακο του μπλογκ.
Ο εφορος της Νικης Βασιλης Καλαντζης σκεφτεται τι ...... προστιμο θα επιβαλλει στη Ματινα, την Τονια και την Ευα για τα ......νυχτοπερπατηματα τους.
Και ομως σε λιγοτερο απο 24 ωρες θα προσπαθουν να ...... καρφωσουν η μια την αλλη!
Τα κοριτσια της Σχολης Μωραϊτη ειναι ομαδα και εκτος παρκε!

Ακομα και στο cafe τα κοριτσια της Παλληνης καθονται με τις πασαδορους στη μεση και τα τεσσαρια στα ακρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου