Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Φιναλε για τις παγκορασιδες.

Με ηττα εκλεισε τις επισημες αγωνιστικες της υποχρεωσεις η ομαδα των παγκορασιδων μας για τη φετινη σεζον. 0-3 με αντιπαλο το Φοιβο Μελισσιων εκτος εδρας, σε ενα παιχνιδι που το παλεψαμε παντως χανοντας τα επιμερους σετ με 20-25, 17-25, 21-25.
Η πιο μικρη ηλικιακα ομαδα μας θα συνεχισει τις προπονησεις της μεχρι τις 10 Ιουλιου περιπου, δινοντας μεσα στην περιοδο αυτη και μερικα φιλικα για να διατηρησει τον αγωνιστικο της ρυθμο, που ουτως ή αλλως θα πεσει τις επομενες μερες λογω των σχολικων υποχρεωσεων των αθλητριων μας.
Ενα μινι απολογισμο του πρωταθληματος των παγκορασιδων εκανε για το μπλογκ μας η προπονητρια τους Νανσυ Μυλωνοπουλου: 'Τα κοριτσια μπηκαν στο κλιμα των αγωνων και ειχαμε τη δυνατοτητα να στησουμε την ομαδα μας στον αγωνιστικο χωρο. Δεν ειχαμε απολυτη προτεραιοτητα την προκριση στην επομενη φαση, βελτιωνομαστε ομως απο παιχνιδι σε παιχνιδι με καλυτερη εμφανιση απο ολες αυτη εναντιον των Βριλησσιων. Ενα παραπονο ειχα μονο απο τις αθλητριες μου. Θα τις ηθελα πιο μαχητικες σε παιχνιδια που για καποιο λογο στραβωσαν στα πρωτα σετ'.
Η συνθεση μας: Ανδρεου, Βασιλακη, Δημητριου(L), Ηλιοπουλου Β., Ηλιοπουλου Χ., Κουσουλη, Μηνου, Μητραβελλα, Ξενακη, Τσεκενη, Τσιλη, Χριστοφιδη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου