Κυριακή 29 Μαΐου 2011

Η τριτη αγωνιστικη ειχε λιγο απο Δ.Ν.Τ.!

Τριτη αγωνιστικη του τουρνουα 'Ανοιξης', στο γηπεδο μας με αντιπαλο τη Σχολη Μωραϊτη και με σαφεις τις επιρροες του μνημονιου στο κλιμα του αγωνα και στην αποδοση της ομαδας μας! Κατ' αρχην λογω φορτου εκδηλωσεων στο 'Σπυρος Λουης', δεν προηγηθηκε του αγωνα των γυναικων αγωνας μεταξυ των ομαδων μινι-βολλεϋ των δυο συλλογων. Ετσι δεν ειχαμε επαναληψη αυτη την Κυριακη των ευχαριστων εικονων των δυο προηγουμενων αγωνιστικων, με τις μικρες αθλητριες να χαλανε τον κοσμο και τους γονεις και φιλους να τις χαιρονται απο την εξεδρα. Ειχαμε παντως τη μουσικη μας και την παρουσιαση παικτριων, προπονητων, διαιτητων να δινουν το ιδιαιτερο χρωμα της διοργανωσης.
Φτωχη και η εικονα της ομαδας μας στον αγωνιστικο χωρο απεναντι στην παντα αξιομαχη Σχολη Μωραϊτη. Ηττα με 1-3 σετ σε μια ωρα και 31 λεπτα. Με μικρη δικαιολογια τις απουσιες των Βαμβακοπουλου και Κονιανου και την Μοκα καθηλωμενη στον παγκο λογω τραυματισμου, η Νικη απεδωσε κατωτερα των πρηγουμενων δυο εμφανισεων της στο τουρνουα 'Ανοιξης'. Με χαλαρη διαθεση και κακη υποδοχη χασαμε το πρωτο σετ με 26-28. Βελτιωση στο δευτερο σετ και μικρο μπλακ-αουτ των αντιπαλων μας, που εμειναν χωρις ποντο απο το 14-11 ως το 22-11 αφησαν το σετ στο Μαρουσι με σκορ 25-19. Πολλες ατελειωτες επιθεσεις χαρισαν το τριτο σετ στη Σχολη Μωραϊτη με 21-25. Πολλες καλες αμυνες των φιλοξενουμενων τους εδωσαν και το τελευταιο σετ με σκορ 19-25. Αν και η παρθενικη εμφανιση της Μαριας Αδαμοπουλου με την ομαδα των γυναικων δε συνοδευτηκε απο νικη, της ευχομαστε 'σιδεροκεφαλη'!
Καλη η διαιτησια των Στεφανου Ευαγγελου, Φανης Οικονομοπουλου και Κωνσταντινου Μυστριωτη του συνδεσμου της Αθηνας. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΝΙΚΗ: (Μπαϊμπος) Λημναιου, Νακου, Αναγνωστου, Γιαννουλη, Αδαμοπουλου, Μοκα, Χαραλαμπους, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.
ΣΧΟΛΗ ΜΩΡΑΪΤΗ: (Καλαμποκης) Δρακονταειδη, Κουτσια, Σαβρανη, Παριση, Γεννηματα, Διαβαστη, Βητου(L).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου