Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Κριμα που δεν το γραψαμε στο βιντεο!

Μια σαφη εικονα για το πως θα θελαμε να διεξαγεται το πρωταθλημα μας, δωσαμε το απογευμα του Σαββατου στο κλειστο της Παλληνης, στην πρεμιερα του 'Τουρνουα Ανοιξης'. Πρωτα απ' ολα η μερα και ωρα του αγωνα ηταν απολυτως καταλληλη για να μπορεσουν οι φιλοι των δυο ομαδων να τον παρακολουθησουν. Δευτερον τα κοριτσια του mini-volley καταχαρηκαν τα δικα τους παιχνιδια και καταχειροκροτησαν τις 'γυναικες' συμπαικτριες τους στο δικο τους αγωνα. Τριτον η παρουσιαση αθλητριων, προπονητων, διαιτητων εδωσε μια επισημοτητα και μια ζεστασια συγχρονως στον αγωνα. Για να μη μιλησουμε για τις λεπτομερειες που πραγματικα κανουν τη διαφορα: τα ball-girls που εδωσαν σαφη ωθηση στο ρυθμο του παιχνιδιου, το κοινο 'ζντο' μικρων και μεγαλων κοριτσιων της Νικης που οι μικρες θα θυμουνται σιγουρα για πολυ καιρο, τη μουσικη που ζωντανεψε και οσους ηταν στο παρκε και οσους ηταν στην εξεδρα. Κριμα λοιπον που μεσα στα πολλα που επρεπε να γινουν στην πρεμιερα δεν προβλεφτηκε η βιντεοσκοπηση. Επιφυλασσομαστε για τη συνεχεια ......
Περα απο το Νωντα Μπαϊμπο που ευθυνεται σε μεγαλο βαθμο για τις εξαιρετικες εικονες της Παλληνης, εντυπωσιακη και ουσιαστικη συναμα ηταν η προσφορα του οικοδεσποτη coach Δημητρη Παπαϊωαννου. Ο πηχυς τοποθετηθηκε ψηλα λοιπον και για τους υπολοιπους διοργανωτες του τουρνουα και ανυπομονουμε για τη συνεχεια.
Εγινε ομως και ενα παιχνιδι ανταξιο της θετικοτατης εικονας της πρεμιερας. Παρ' οτι οι δυο ομαδες δεν βρισκονται στη αιχμη της αγωνιστικης τους φορμας και απο τεχνικης πλευρας δεν εδειξαν το 100%  των ικανοτητων τους, η εξελιξη του αγωνα ηταν συναρπαστικη. Η Παλληνη, βελτιωμενη σε σχεση με τους αγωνες του πρωταθληματος, προηγηθηκε 2-0, ευκολα με 25-15 στο πρωτο σετ και δυσκολοτερα με 25-23 στο δευτερο. Η Νικη ξαναγυρισε στο παιχνιδι ισοφαριζοντας σε 2-2, παιρνοντας δυσκολα το τριτο σετ με 25-22 και δυσκολοτερα το τεταρτο με 26-24. Στο ταϊ-μπρεϊκ ειναι γνωστο οτι ολες οι ομαδες της Νικης ...... δεν παιζονται και ετσι κερδισαμε με 15-9 ολοκληρωνοντας το παιχνιδι σε μια ωρα και 38 λεπτα.
Το διαιτητικο τριο - Χρηστος Χρηστιδης, Βαγγελης Μαρκατσας, Βικυ Κυργιαλανη - εναρμονισμενο με το κλιμα του αγωνα ειχε πολυ καλο βραδυ με πολυ ελαχιστα λαθη, σε ενα παιχνιδι που διηρκεσε πεντε σετ. Οι συνθεσεις των ομαδων:
ΠΑΛΛΗΝΗ: Κιουρκου, Γρισπου, Βλατακη, Πολιτη Στελλα, Μπιτσακου, Πολιτη Σοφια, Μπαγια, Οικονομοπουλου, Βερναδου, Κορακοβουνη, Βαρδα, Σπηλιοπουλου(L).
ΝΙΚΗ: Λημναιου, Νακου, Κονιανου, Αναγνωστου, Χατζηθεοδωρου, Μοκα, Χαραλαμπους, Βαμβακοπουλου, Φουσιανη(L), Παπακωνσταντινου, Λιουκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου